vitaliynykolyshyn

1-100 του 263
Κλείσιμο των συναδέλφων με έγγραφα στο γραφείο - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο ανδρών και γυναικών μελών της εταιρείας με επαγγελματική στολή που στέκονται στο γραφείο και κρατούν έγγραφα. Δύο εταίροι έχουν διαβουλεύσεις σχετικά με κοινό σχέδιο.

Αθλητική γυναικεία χαλάρωση στο πάτωμα μετά την προπόνηση - Πλάνα, βίντεο

Αθλητικό όμορφο κορίτσι με μακριά σκούρα μαλλιά σε αθλητικά ρούχα και κίτρινα sneakers χαλαρώνοντας στο πάτωμα μετά από προπονήσεις και ακούγοντας μουσική στο κινητό τηλέφωνο. Γοητευτική κυρία κάνει διάλειμμα μετά από σκληρές ασκήσεις

Γυναίκα που έχει online συνομιλία με τον δάσκαλο του αθλητισμού - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο των γυναικείων χεριών κρατώντας smartphone κατά τη διάρκεια της συνομιλίας βίντεο με τον δάσκαλο του αθλητισμού που δίνει συμβουλές για την άσκηση στο σπίτι. Γυναίκα προπόνηση εξ αποστάσεως στο δικό του διαμέρισμα.

Close up of female manager shaking hands with male candidate - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο των γυναικών διευθυντής γραφείου χειραψία με τον αρσενικό υποψήφιο και δίνοντας έγγραφα για την υπογραφή. Αρμόδιο αφεντικό πρόσληψη νέου υπαλλήλου για τη διαθέσιμη κενή θέση.

Αυτοπεποίθηση ώριμη κυρία εργάζονται σε φορητό υπολογιστή στο γραφείο - Πλάνα, βίντεο

Αυτοπεποίθηση ώριμη κυρία με έντονα μαλλιά φορώντας επίσημα ρούχα κάθεται στο σύγχρονο γραφείο και εργάζονται σε φορητό υπολογιστή. Επιχειρηματίας που χρησιμοποιεί υπολογιστή για την κατασκευή νέου έργου

Λεπτό κορίτσι πόσιμο νερό, ενώ η κατάρτιση για ποδήλατο άσκηση - Πλάνα, βίντεο

Όμορφη λεπτή γυναίκα με δεμένα μαλλιά κόμπο σε μαύρο κολάν και μπλε t-shirt πόσιμο νερό κατά τη διάρκεια της κατάρτισης για ποδήλατο άσκησης. Κουρασμένη νεαρή κοπέλα χαλαρώνοντας στο σπίτι, ενώ κάνει τακτική προπόνηση.

Εστιασμένη γυναίκα επιχειρηματίας δακτυλογράφηση σε φορητό υπολογιστή στο σύγχρονο γραφείο - Πλάνα, βίντεο

Εστιασμένη επιχειρηματίας με γυαλιά που κάθεται στο τραπέζι και πληκτρολογεί στο λάπτοπ. Ώριμη κυρία με επίσημο ένδυμα που εργάζεται στον υπολογιστή στο σύγχρονο γραφείο.

Ώριμη γυναίκα που διαβάζει προσεκτικά σημαντικό έγγραφο - Πλάνα, βίντεο

Πορτρέτο της ώριμης γυναίκας των επιχειρήσεων με ξανθά μαλλιά προσεκτικά ανάγνωση σημαντικό έγγραφο, ενώ κάθεται στο δικό του γραφείο. Όμορφη κυρία με επίσημα ρούχα και γυαλιά που ελέγχει την ετήσια έκθεση στην εργασία

Κοντινό πλάνο της γυναίκας σε casual ρούχα κρατώντας smartphone - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο της νεαρής γυναίκας σε casual ρούχα κρατώντας smartphone στα χέρια, ενώ κάθεται στον καναπέ στο σπίτι. Έννοια της σύγχρονης τεχνολογίας και του τρόπου ζωής.

Ομάδα επιχειρηματιών που ασκούν τα καθήκοντά τους με έγγραφα - Πλάνα, βίντεο

Ομάδα δύο επιχειρηματιών με επίσημα ρούχα και γυαλιά, που στέκονται χωριστά στο σύγχρονο γραφείο, κρατώντας έγγραφα και ετοιμάζονται για συνάντηση. Έννοια της ομαδικής εργασίας

Depressed man visiting skillful psychologist - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο του γενειοφόρου ώριμου ασθενή που βρίσκεται σε γκρι καναπέ στο γραφείο ψυχολόγων και μοιράζονται τα συναισθήματά του με όλο τον πόνο και την απογοήτευση. Καταθλιπτικός άνθρωπος που επισκέπτεται επιδέξιο γιατρό κατά τη διάρκεια δύσκολων περιόδων.

Ελκυστική γυναίκα σε ακουστικά που εργάζονται από το σπίτι σε φορητό υπολογιστή - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική νεαρή κοπέλα με καστανά μαλλιά που εργάζονται από το σπίτι στο φορητό υπολογιστή και τη χρήση ακουστικών για online συνέδριο. Συμπυκνωμένο κορίτσι που κάθεται σε καρέκλα τσάντα κατά τη διάρκεια απομακρυσμένης εργασίας στο δικό του διαμέρισμα.

Όμορφο κορίτσι κάνει διάλειμμα κατά τη διάρκεια της κατάρτισης στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Όμορφη fitness girl σε γκρι κορυφή καλλιέργεια και κολάν κάθεται με σταυρωμένα πόδια σε στρώμα γιόγκα και πόσιμο νερό. Κουρασμένη γυναίκα που κάνει διάλειμμα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στο σπίτι.

Γυναίκα βλέποντας βίντεο στο smartphone για προστατευτική μάσκα - Πλάνα, βίντεο

Άποψη από το πίσω μέρος της ώριμης γυναίκας που κάθεται στο σπίτι και βλέποντας οδηγίες βίντεο στο smartphone για το πόσο σωστά φοράει προστατευτική μάσκα. Προστασία από τον ιό και συμβουλές από τον αρμόδιο γιατρό.

Κάτοψη δύο επιχειρηματιών που συνεργάζονται στο γραφείο - Πλάνα, βίντεο

Κάτοψη δύο επιχειρηματιών με επίσημα ρούχα που συνεργάζονται στο γραφείο με laptop, έγγραφα και κομπιουτεράκι. Κλείσιμο των ανδρών και γυναικών συναδέλφων που κάθονται στο γραφείο.

Πίσω όψη της γυναίκας που έχει online συνομιλία στο smartphone - Πλάνα, βίντεο

Πίσω όψη της γυναίκας με denim πουκάμισο χαλαρώνοντας στον καναπέ κατά τη διάρκεια της online συνομιλίας στο smartphone. Οθόνη πλήκτρων Chroma, χώρος για κείμενο. Έννοια της σύγχρονης τεχνολογίας

Γυναίκα που σαρώνει με δείκτη στην άδεια οθόνη του smartphone - Πλάνα, βίντεο

Πίσω όψη της γυναίκας με καστανά μαλλιά ξαπλωμένη στον καναπέ και να σαρώνει με δείκτη σε άδεια οθόνη. Νεαρό κορίτσι ξοδεύει ελεύθερο χρόνο στο σπίτι και τη χρήση ψηφιακής συσκευής.

Χαμογελαστή κοπέλα στα ακουστικά κουβεντιάζοντας με φίλους κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης - Πλάνα, βίντεο

Χαμογελώντας όμορφο κορίτσι στα ακουστικά κουβεντιάζοντας με φίλους κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης στο laptop. Γυναίκα με σκούρα μαλλιά χαλαρώνοντας στο πάτωμα και χρησιμοποιώντας σύγχρονες συσκευές.

Κορίτσι που έχει βιντεοκλήση στο τηλέφωνο με χρωματική οθόνη κλειδί - Πλάνα, βίντεο

Θέα από πίσω της μελαχρινή γυναίκα κρατώντας smartphone με πράσινη οθόνη, ενώ μιλάμε μέσω βιντεοκλήσης. Νεαρή γυναίκα με casual ρούχα που κάνει online συζήτηση στο σπίτι.

Γυναίκα έχοντας συνομιλία βίντεο στο laptop με chroma οθόνη κλειδί - Πλάνα, βίντεο

Γυναίκα με καστανά μαλλιά σε casual outfit έχοντας συνομιλία βίντεο στο laptop με χρωματική οθόνη κλειδί. Νεαρή κυρία που χρησιμοποιεί ψηφιακή συσκευή για online συνομιλία στο σπίτι.

Πίσω όψη της γυναίκας που κάνει βιντεοκλήση με συνάδελφο - Πλάνα, βίντεο

Πίσω όψη της νεαρής κοπέλας που κάθεται στο σπίτι και κάνει βιντεοκλήση με συνάδελφο στο smartphone. Γυναίκα μιλάει με τον άντρα στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Εστίαση στην οθόνη του τηλεφώνου.

Γυναίκα ακούγοντας μουσική στα ακουστικά ενώ χαλαρώνει στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Όμορφη γυναίκα στα αθλητικά ρούχα χαλαρώνοντας στο στρώμα γιόγκα και ακούγοντας μουσική στα ακουστικά. Νεαρή κυρία με κόμπο στα μαλλιά κάνει διάλειμμα μεταξύ των ασκήσεων στο σπίτι.

Κοντινό πλάνο του κοριτσιού κοιτάζοντας chroma οθόνη κλειδί του smartphone - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο της νεαρής κοπέλας σε εγχώρια στολή κοιτάζοντας πράσινο chroma οθόνη κλειδί του smartphone, ενώ χαλαρώνοντας σε άνετο καναπέ. Έννοια ψηφιακής συσκευής, ανθρώπων και διαφήμισης.

Γυναίκα που χρησιμοποιεί smartphone για βιντεοκλήση στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Πίσω όψη της νεαρής κυρίας με καστανά μαλλιά που έχει βιντεοκλήση στο smartphone ενώ κάθεται σε γκρι καναπέ. Γυναίκα με οικιακή στολή που κάνει online συζήτηση.

Γυναίκα σε casual ντύσιμο ξαπλωμένη στον καναπέ με smartphone - Πλάνα, βίντεο

Θέα από το πίσω μέρος της νεαρής κυρίας χαλαρώνοντας στο σπίτι και κρατώντας smartphone με χρωματική οθόνη κλειδί. Γυναίκα με casual ντύσιμο ξαπλωμένη στον καναπέ με digital gadget.

Κοντινό πλάνο του κοριτσιού που βρίσκεται στον καναπέ και κρατώντας smartphone - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο του κοριτσιού που βρίσκεται σε γκρι καναπέ και κρατώντας τηλέφωνο με chroma οθόνη κλειδί. Γυναίκα σε εγχώρια ρούχα χαλαρώνοντας στο σπίτι κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου.

Νεαρή γυναίκα πατώντας στη βασική οθόνη chroma του smartphone - Πλάνα, βίντεο

Νεαρή γυναίκα με casual ρούχα κάθεται στον καναπέ, κρατώντας smartphone και πατώντας στην οθόνη κλειδί chroma. Έννοια των ανθρώπων, τεχνολογία και διαφήμιση.

Χαρούμενο κορίτσι που μιλάει κατά τη διάρκεια της βιντεοσυνομιλίας στο laptop - Πλάνα, βίντεο

Χαρούμενη νεαρή κοπέλα με σκούρα μαλλιά κοιτάζοντας την κάμερα και μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας βίντεο στο laptop, προβολή πρώτου προσώπου. Έννοια της εξ αποστάσεως μελέτης και εκπαίδευσης.

Νεαρή γυναίκα που έχει συνομιλία βίντεο στο smartphone στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Νεαρή γυναίκα ντυμένη με οικιακά ρούχα που κάνει βιντεοκλήση στο smartphone ενώ κάθεται στο σπίτι. Έννοια της απομόνωσης και της σύγχρονης τεχνολογίας

Γυμναστική γυναίκα τεντώνει το σώμα στο στρώμα γιόγκα - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική νεαρή κοπέλα στον αθλητισμό ρούχα τεντώνοντας το σώμα στο στρώμα γιόγκα, ενώ η κατάρτιση στο σπίτι. Γυμναστική γυναίκα με ξανθά μαλλιά προπόνηση τακτικά στο σαλόνι.

Γυμναστική κορίτσι τεντώνει τα πόδια μετά την προπόνηση στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Πλευρική άποψη της νεαρής γυμναστικής κορίτσι στα ακουστικά που βρίσκονται στο στρώμα γιόγκα και τέντωμα πόδια μετά την προπόνηση στο σπίτι. Έννοια του ενεργού και υγιεινού τρόπου ζωής.

Ο προπονητής αθλητισμού δίνει οδηγίες φυσικής κατάστασης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας βίντεο - Πλάνα, βίντεο

Γυναίκα προπονητής αθλητισμού δίνει οδηγίες γυμναστικής για τον πελάτη, που διαμένουν στο σπίτι, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας βίντεο στο smartphone. Κλείσε την οθόνη του τηλεφώνου. Έννοια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Happy Woman under Falling Banknotes Isolated - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική χαμογελαστή γυναίκα στέκεται κάτω από την πτώση των χαρτονομισμάτων δολάριο και γέλιο, κερδίζοντας λαχείο

Beautiful snow covered pine trees in winter forest - Πλάνα, βίντεο

Beautiful snow covered pine trees in forest during cold day. Natural background with seasonal frosty plants. Winter landscape in sunny day

Γυναίκα κρατώντας στο χέρι smartphone με πράσινη οθόνη - Πλάνα, βίντεο

Γυναίκα κρατώντας στα χέρια σύγχρονο smartphone με λευκή πράσινη οθόνη. Γυναίκα που χρησιμοποιεί το ψηφιακό gadget ενώ ξοδεύει ελεύθερο χρόνο στο σπίτι.

Γυναίκα χαλαρώνοντας στον καναπέ και χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο με άδεια οθόνη - Πλάνα, βίντεο

Θέα από τον ώμο της νεαρής γυναίκας με καστανά μαλλιά χαλαρώνοντας στον καναπέ και χρησιμοποιώντας smartphone. Εστίασε στην άδεια πράσινη οθόνη. Έννοια του ελεύθερου χρόνου και της ψηφιακής συσκευής

Πίσω όψη του κοριτσιού που έχει βιντεοκλήση στο smartphone - Πλάνα, βίντεο

Πίσω όψη της κυρίας με καστανά μαλλιά που έχει βιντεοκλήση στο smartphone ενώ κάθεται σε γκρι καναπέ. Εστίασε στην οθόνη χρωμίου. Έννοια της σύγχρονης συσκευής

Γυναίκα ξαπλωμένη στον καναπέ και κρατώντας smartphone με κενή οθόνη - Πλάνα, βίντεο

Γυναίκα σε denim πουκάμισο και λευκό παντελόνι που βρίσκεται στον καναπέ και κρατώντας smartphone με λευκή οθόνη. Νεαρό κορίτσι χαλαρώνοντας στο σπίτι ψηφιακή συσκευή.

Fitness γυναίκα ποζάρουν στο στούντιο με στρώμα γιόγκα στους ώμους - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστικό κορίτσι σε αθλητικό ντύσιμο στέκεται πάνω από το μπλε φόντο με στρώμα γιόγκα στους ώμους. Γυμναστική γυναίκα με ξανθά μαλλιά χαμογελώντας και κοιτάζοντας κάμερα.

Πλευρική άποψη του ισχυρή κυρία στέκεται σε σανίδα θέτουν - Πλάνα, βίντεο

Πλευρική άποψη της ισχυρής νεαρής κυρίας στα αθλητικά ρούχα στέκεται σε σανίδα θέτουν ενώ προπόνηση στο σπίτι. Έννοια του ενεργού και υγιεινού τρόπου ζωής.

Δυνατή γυναίκα κάνει σταυρωτή άσκηση για κοιλιακούς στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Δυνατή γυναίκα με ξανθά μαλλιά να κάνει σταυρωτή άσκηση για κοιλιακούς ενώ ξαπλώνει στο στρώμα γιόγκα. Νεαρό κορίτσι στον αθλητισμό στολή κατάρτισης στο σπίτι για να παραμείνουν υγιείς

Γυναίκα που μένει στο σπίτι και κάνει βιντεοκλήση με τον προπονητή αθλητισμού - Πλάνα, βίντεο

Πίσω όψη της γυναίκας που μένει στο σπίτι και έχει βίντεο chat στο smartphone με εκπαιδευτή φυσικής κατάστασης. Νεαρό κορίτσι μελετώντας πώς να τεντώσει το σώμα και προπόνηση κατά τη διάρκεια καραντίνας.

Κορίτσι που κάνει βιντεοκλήση με εκπαιδευτή φυσικής κατάστασης στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Γυναίκα κάθεται στον καναπέ και έχει online συνέδριο με γυμναστή στο smartphone. Νεαρή κοπέλα που σπουδάζει πώς να γυμνάζεται σωστά στο σπίτι. Κλείσιμο οθόνης τηλεφώνου.

Άποψη από το πίσω μέρος της γυναίκας χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο με πράσινη οθόνη - Πλάνα, βίντεο

Θέα από πίσω της γυναίκας με καστανά μαλλιά κρατώντας smartphone με chroma κλειδί πράσινη οθόνη, ενώ χαλαρώνοντας στον καναπέ. Νεαρή κυρία κοιτάζοντας κενή οθόνη του ψηφιακού gadget στο σπίτι

Κοντινό πλάνο της γυναίκας στη χρήση smartphone με άδεια οθόνη - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο της μελαχρινής σε λευκό πουκάμισο χαλαρώνοντας σε άνετο καναπέ στο σπίτι και χρησιμοποιώντας smartphone με άδεια πράσινη οθόνη. Χώρος για κείμενο και διαφήμιση.

Woman Searching Book in Dark Library - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική κυρία με μπλούζα και τζιν ψάχνει μέσα από βιβλία στην αποθήκη της βιβλιοθήκης, την εκπαίδευση

Γιατρός Συνάδελφοι Κοιτάζοντας ακτίνες Χ - Πλάνα, βίντεο

Έμπειρος άνδρας γιατρός ανταλλαγή εμπειριών με νεαρή γυναίκα συνάδελφο, συζητώντας τα χέρια ακτίνες Χ

Νεαρή γυναίκα σε ακουστικά που υποστηρίζουν τον πελάτη κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης - Πλάνα, βίντεο

Συγκεντρωμένη γυναίκα πράκτορας σε γυαλιά ηλίου και ακουστικά που εργάζονται σε φορητό υπολογιστή, ενώ υποστηρίζει τον πελάτη κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης. Έννοια της επαγγελματικής εξυπηρέτησης πελατών

Γυναίκα αγγίζοντας με δείκτη κενή οθόνη του smartphone - Πλάνα, βίντεο

Πίσω όψη της γυναίκας σε casual στολή αγγίζοντας με δείκτη κενό οθόνη του smartphone, ενώ βρίσκεται σε άνετο καναπέ. Χώρος για κείμενο και διαφήμιση.

Πίσω όψη της γυναίκας που έχει συνομιλία βίντεο στο smartphone - Πλάνα, βίντεο

Πίσω όψη της γυναίκας με casual ρούχα ξαπλωμένη στον καναπέ και έχοντας συνομιλία βίντεο στο smartphone με άδεια οθόνη. Έννοια της απομακρυσμένης εργασίας στο σπίτι.

Ισχυρή κοπέλα κάνει ασκήσεις για τα πόδια στην μπάλα γυμναστικής - Πλάνα, βίντεο

Ισχυρή κοπέλα σε λευκό t-shirt και αθλητικά κολάν κάνει ασκήσεις για τα πόδια για μπάλα γυμναστικής. Νεαρή γυναίκα με ξανθά μαλλιά ξαπλωμένη στο στρώμα γιόγκα ενώ προπονούνταν στο σπίτι.

Νεαρή γυναίκα που χρησιμοποιεί smartphone για να κάθεται στα κοινωνικά δίκτυα - Πλάνα, βίντεο

Νεαρή γυναίκα που χρησιμοποιεί smartphone για τον έλεγχο ειδήσεων από τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ κάθεται στο σπίτι. Αντανάκλαση της οθόνης σε γυαλιά, κοντινό πλάνο.

Πίσω όψη της γυναίκας κρατώντας τηλέφωνο με chromakey οθόνη - Πλάνα, βίντεο

Πίσω όψη της γυναίκας σε λευκό πουκάμισο κρατώντας smartphone με chroma keyscreen, ενώ κάθεται στον καναπέ. Έννοια των ανθρώπων, σύγχρονη τεχνολογία και διαφήμιση.

Κοντινό πλάνο του γυναικείου smartphone κρατώντας με chromakey οθόνη - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο της γυναίκας με καστανά μαλλιά κρατώντας smartphone με chromakey οθόνη, ενώ κάθεται στον καναπέ. Νεαρό κορίτσι χρησιμοποιώντας gadget για χαλάρωση στο σπίτι.

Κοντινό πλάνο του ανθρώπου που κάθεται στο γραφείο και πληκτρολογεί σε φορητό υπολογιστή - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο του ώριμου άντρα με το μαύρο κοστούμι να κάθεται στο γραφείο και να πληκτρολογεί στο λάπτοπ. Επιτυχημένος επιχειρηματίας που εργάζεται σε υπολογιστή σε ιδιωτικό γραφείο.

Designers Office Workplace - Πλάνα, βίντεο

A studio shot of a teamwork support between three young designers, discussion and explanation on the workplace before night city wallpaper

Πίσω όψη της γυναίκας κρατώντας τηλέφωνο και ολίσθηση στην οθόνη - Πλάνα, βίντεο

Πίσω όψη της γυναίκας σε casual στολή κρατώντας smartphone και ολίσθηση σε chroma κλειδί πράσινη οθόνη. Έννοια της σύγχρονης τεχνολογίας και του ελεύθερου χρόνου

Πίσω όψη της γυναίκας που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο με κενή οθόνη - Πλάνα, βίντεο

Πίσω όψη της νεαρής μελαχρινής σε λευκό πουκάμισο χρησιμοποιώντας τηλέφωνο με κενή οθόνη, ενώ κάθεται στον καναπέ στο σπίτι. Χώρος για κείμενο και διαφήμιση. Έννοια της τεχνολογίας.

Γυναίκα με γυαλιά ηλίου με αντανάκλαση της οθόνης του τηλεφώνου - Πλάνα, βίντεο

Νεαρή γυναίκα που χρησιμοποιεί smartphone με ανακλώμενα φώτα οθόνης στα γυαλιά της, κλείστε. Έννοια του κοινωνικού δικτύου και της ζωής των μέσων ενημέρωσης.

Κοντινό πλάνο των εταίρων με επίσημη ενδυμασία χειραψία - Πλάνα, βίντεο

Κλείσιμο των επιχειρηματικών εταίρων στην επίσημη ενδυμασία χειραψία μεταξύ τους μετά την επιτυχή συνάντηση. Έννοια των χαιρετισμών και της συνεργασίας

Happy Woman under Falling Banknotes Isolated - Πλάνα, βίντεο

Χαρούμενη γελαστή γυναίκα που στέκεται κάτω από πεσμένα χαρτονομίσματα, ονειρεύεται πλούσια ζωή

Woman with Red Lips Posing Isolated - Πλάνα, βίντεο

Όμορφη μελαχρινή γυναίκα με παχουλά κόκκινα χείλη χαμογελώντας και ποζάροντας στην κάμερα απομονωμένη σε γκρι φόντο

Natural background of snowy forest with road - Πλάνα, βίντεο

Natural background of snowy forest with long straight path. Beautiful landscape during winter time. Seasonal beauty of nature.

Enthusiasm in Teamwork - Πλάνα, βίντεο

A studio shot of a teamwork support between three young designers, discussion and explanation on the workplace before night city wallpaper

Γυναίκα Pc ταμπλετών χρήσεις στην παραλία - Πλάνα, βίντεο

Γυναίκα χρησιμοποιεί pc ταμπλετών περπάτημα στην παραλία

Γυναίκα Pc ταμπλετών χρήσεις στην παραλία - Πλάνα, βίντεο

Γυναίκα χρησιμοποιεί tablet pc στην παραλία του παραθαλάσσιου

Γυναίκα Pc ταμπλετών χρήσεις στην παραλία - Πλάνα, βίντεο

Γυναίκα χρησιμοποιεί tablet pc στην παραλία του παραθαλάσσιου

Γυναίκα Pc ταμπλετών χρήσεις στην παραλία - Πλάνα, βίντεο

Γυναίκα χρησιμοποιεί tablet pc στην παραλία του παραθαλάσσιου

Γυναίκα Pc ταμπλετών χρήσεις στην παραλία - Πλάνα, βίντεο

Γυναίκα χρησιμοποιεί tablet pc στην παραλία του παραθαλάσσιου

Γυναίκα Pc ταμπλετών χρήσεις στην παραλία - Πλάνα, βίντεο

Γυναίκα χρησιμοποιεί tablet pc στην παραλία του παραθαλάσσιου

Γυναίκα Pc ταμπλετών χρήσεις στην παραλία - Πλάνα, βίντεο

Γυναίκα χρησιμοποιεί tablet pc στην παραλία του παραθαλάσσιου

ορισμένες στρατιωτικές άνθρωπος με τα πόδια στο δρόμο αμμώδη - Πλάνα, βίντεο

Ορισμένες στρατιωτικές άνθρωπος με τα πόδια στο αμμώδη δρόμο στο καμουφλάζ

Κοντινό πλάνο του smartphone με χρωματική οθόνη κλειδί στο γυναικείο χέρι - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο του σύγχρονου smartphone με chroma οθόνη κλειδί που κρατώντας γυναίκα στο χέρι. Θολή φόντο του εσωτερικού του σπιτιού. Χώρος για κείμενο και διαφήμιση.

Κοντινό πλάνο της γυναίκας που χρησιμοποιεί φορητό υπολογιστή με πράσινη οθόνη - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο της γυναίκας με καστανά μαλλιά χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή με πράσινη οθόνη, ενώ βρίσκεται στον καναπέ. Έννοια της σύγχρονης τεχνολογίας και εργασία σε απόσταση

Γυναίκα ξυπνά το πρωί - Πλάνα, βίντεο

Pretty smiling woman lying in bed in morning and closing sunlight with hand, good day

Μαύρο και άσπρο γάτα παίζει με παζλ λευκό τραπέζι - Πλάνα, βίντεο

Μια εσωτερική βολή του ένα χαριτωμένο μαύρο και άσπρο γάτα παίζει με μέρη παζλ λευκό ξύλινο τραπέζι

Άγρια φύση του δάσους - Πλάνα, βίντεο

Τη διάρκεια της ημέρας πυροβολισμό από λευκά άνθη και πεύκα στο δάσος

Γιατρός που χρησιμοποιεί την οθόνη πίνακα ολόγραμμα HUD - Πλάνα, βίντεο

Ιατρός διαφάνειες hud ολογράμματα οθόνες σε φουτουριστικό πίνακα

Ιός του Coronavirus Προειδοποίηση ολόγραμμα - Πλάνα, βίντεο

Ιατρός επιτρέπουν φουτουριστικό ολόγραμμα οθόνη του coronavirus covid-19

Woman with Makeup Brush In Front of Mirror - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική μελαχρινή γυναίκα εφαρμογή πούδρα προσώπου με πινέλο μακιγιάζ μπροστά από τον καθρέφτη, προετοιμασία για την ημέρα

Woman with Red Lips Posing Isolated - Πλάνα, βίντεο

Πανέμορφη νεαρή γυναίκα με κόκκινο κραγιόν που αγγίζει τα μαλλιά και ποζάρει στην κάμερα, λαμπερή φωτογράφηση

Woman Waking Up Hard with Alarm - Πλάνα, βίντεο

Unhappy brunette lady waking up hard with alarm clock, hiding under blanket

Female Feet in Bed on Morning Light - Πλάνα, βίντεο

Young woman moving feet under white clean blanket, resting after long day, healthcare

Ελκυστικό κορίτσι στο seacoast σε γυαλιά ηλίου - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική κοπέλα για το sealine σε γυαλιά ηλίου σε ηλιόλουστη μέρα

Ελκυστικό κορίτσι στο seacoast σε γυαλιά ηλίου - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική κοπέλα για το sealine σε γυαλιά ηλίου σε ηλιόλουστη μέρα

Νεαρός με γυαλιά ηλίου - Πλάνα, βίντεο

Μια μέρα μεγάλη βολή ενός νεαρού άνδρα που φοράει γυαλιά ηλίου το περπάτημα στην πόλη

Ελκυστικό κορίτσι στο seacoast σε γυαλιά ηλίου - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική κοπέλα για το sealine σε γυαλιά ηλίου σε ηλιόλουστη μέρα

Designers Office Workplace - Πλάνα, βίντεο

A studio shot of a designers office workplace table with black laptop, tablet pc and documents on it.

Ελκυστικό κορίτσι στο seacoast σε γυαλιά ηλίου - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική κοπέλα για το sealine σε γυαλιά ηλίου σε ηλιόλουστη μέρα

Ελκυστικό κορίτσι στο seacoast σε γυαλιά ηλίου - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική κοπέλα για το sealine σε γυαλιά ηλίου σε ηλιόλουστη μέρα

Ελκυστικό κορίτσι στο seacoast σε γυαλιά ηλίου - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική κοπέλα για το sealine σε γυαλιά ηλίου σε ηλιόλουστη μέρα

Εαρινό Δασικό Περιβάλλον - Πλάνα, βίντεο

Εναέρια ηλιόλουστη τοποθεσία στο δάσος άνοιξη, μονοπάτι

Οι γιατροί που συζητάμε ακτινογραφία σάρωσης - Πλάνα, βίντεο

Οι γιατροί συζητούν ακτινογραφία της σπονδυλικής στήλης, ανάπτυξη στρατηγικής θεραπείας

Ελκυστικό νεαρό που εργάζονται στον υπολογιστή στο πάρκο - Πλάνα, βίντεο

Μια ημέρα ηλιόλουστη βολή ενός νεαρού ελκυστικό που εργάζονται στον υπολογιστή στο πάρκο

Γλάροι στην ακτή παραλία στη θάλασσα - Πλάνα, βίντεο

Ένα πλάνο ημέρα γλάρους να πετούν πάνω από τις ακτές της θάλασσας στην παραλία

ελκυστικό κορίτσι μιλάμε από το τηλέφωνο - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική κοπέλα μιλώντας από τηλεφώνου περπατώντας κατά μήκος την παραλία του sealine

Ελκυστικό νεαρό που εργάζονται στον υπολογιστή στο πάρκο - Πλάνα, βίντεο

Μια ημέρα ηλιόλουστη βολή ενός νεαρού ελκυστικό που εργάζονται στον υπολογιστή στο πάρκο

Ελκυστικό νεαρό που εργάζονται στον υπολογιστή στο πάρκο - Πλάνα, βίντεο

Μια ημέρα ηλιόλουστη βολή ενός νεαρού ελκυστικό που εργάζονται στον υπολογιστή στο πάρκο

ελκυστικό κορίτσι μιλάμε από το τηλέφωνο - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική κοπέλα μιλώντας από τηλεφώνου περπατώντας κατά μήκος την παραλία του sealine

ελκυστικό κορίτσι μιλάμε από το τηλέφωνο - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική κοπέλα μιλώντας από τηλεφώνου περπατώντας κατά μήκος την παραλία του sealine