silverkblack

1-100 του 1,206
Timelapse θέα των ουρανοξυστών στο δρόμο Sheikh Zayed με κίνηση σε Ντουμπάι - Πλάνα, βίντεο

Timelapse θέα των ουρανοξυστών στο δρόμο Sheikh Zayed με κίνηση στον ορίζοντα του Ντουμπάι

Ευτυχισμένο ζευγάρι ξεπακετάρει τα πράγματα μετά τη μετεγκατάσταση άνοιγμα κουτί μιλάει στο πάτωμα - Πλάνα, βίντεο

Ευτυχισμένο ζευγάρι ξεπακετάρει τα πράγματα μετά τη μετεγκατάσταση άνοιγμα κουτί και κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που μιλούν κάθονται στο πάτωμα μαζί. Προχωρώντας στη νέα έννοια του σπιτιού και της σχέσης.

Happy νεαρό ζευγάρι κάνει κλήση βίντεο με το smartphone μετά την μετεγκατάσταση. Είναι φίλοι χαιρετισμό, δείχνει νέα κλειδιά σπιτιών και κουτιά, κουβεντιάζοντας και χαμογελαστός. - Πλάνα, βίντεο

Happy νεαρό ζευγάρι κάνει κλήση βίντεο με το smartphone μετά την μετεγκατάσταση. Είναι φίλοι χαιρετισμό, δείχνει νέα κλειδιά του σπιτιού και πολλά κουτιά, κουβεντιάζοντας και χαμογελαστός.

Όμορφη Αφρο-αμερικανική κυρία χρησιμοποιώντας smartphone συγκινητική οθόνη χαμογελώντας συνεδρίαση στο γραφείο - Πλάνα, βίντεο

Όμορφη Αφρο-αμερικανική κυρία χρησιμοποιεί smartphone συγκινητική οθόνη χαμογελώντας κάθεται στο γραφείο στο γραφείο και μόνο απολαμβάνοντας gadget. Έννοια ανθρώπων, χώρων εργασίας και συσκευών.

Επιχειρηματικοί εταίροι άνδρες χειραψία κάνοντας συμφωνία στέκεται σε εξωτερικούς χώρους στην πόλη - Πλάνα, βίντεο

Επιχειρηματικοί εταίροι χαμογελαστοί άνδρες σφίγγουν τα χέρια κάνοντας τη συμφωνία στέκεται σε εξωτερικούς χώρους στην πόλη εκφράζοντας την εμπιστοσύνη και την ευτυχία λόγω της επιτυχημένης συνεργασίας.

Νεαρό ζευγάρι που μιλάει και φιλιά καθισμένος στο πάτωμα με κουτιά που κινούνται σε νέο διαμέρισμα - Πλάνα, βίντεο

Το νεαρό όμορφο ζευγάρι μιλά και φιλάει καθισμένος στο πάτωμα με κουτιά που κινούνται σε νέο διαμέρισμα. Οι χαρούμενοι άνθρωποι συζητούν για τη μετεγκατάσταση και ονειρεύονται το μέλλον.

Ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι κρότοι κούπες τσαγιού και ενώ κάθεται στο πάτωμα στο νέο διαμέρισμα μετά τη μετακίνηση του κοινού. Μετεγκατάσταση, νέους ανθρώπους και στέγαση έννοια. - Πλάνα, βίντεο

Ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι κρότοι κούπες τσαγιού και ενώ κάθεται στο πάτωμα στο νέο διαμέρισμα μετά τη μετακίνηση του κοινού. Μετεγκατάσταση, χαρούμενα νέους και στέγαση έννοια.

Χαρούμενα λάτρεις των αθλημάτων βλέποντας το ποδόσφαιρο στην τηλεόραση να κάνει υψηλή-πέντε τη νύχτα στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Χαρούμενοι λάτρεις του αθλητισμού ευτυχισμένοι νέοι άνθρωποι παρακολουθούν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση επευφημίες κάνει κόλλα πέντε και αγκαλιάζει τη νύχτα στο σπίτι. Φιλοσοφία φιλίας και διασκέδασης.

Όμορφος τύπος δίνοντας τα κλειδιά για την ευτυχισμένη γυναίκα και στη συνέχεια φιλιά της μετά τη μετεγκατάσταση - Πλάνα, βίντεο

Ο όμορφος τύπος δίνει κλειδιά στην ευτυχισμένη σύζυγο και μετά τη φιλάει μετά τη μετεγκατάσταση σε νέο σπίτι. Όμορφο ζευγάρι είναι ξαπλωμένο στο πάτωμα με χάρτινα κουτιά και συνομιλία.

Ανέμελα κορίτσια παίρνουν selfie με Πάρτε έξω ποτά κάθονται στο καφενείο μαζί και χρησιμοποιώντας το smartphone. Νεαρές γυναίκες είναι θέτοντας, τσούγκριζαν ποτήρια και δείχνοντας χειρονομίες χεριών. - Πλάνα, βίντεο

Ανέμελα κορίτσια παίρνουν selfie με Πάρτε έξω ποτά κάθονται στο καφενείο μαζί και χρησιμοποιώντας το smartphone. Νεαρές γυναίκες παρουσιάζουν, τσούγκριζαν ποτήρια και δείχνει διάφορες χειρονομίες v-sign.

Κοντινό πλάνο των ανδρών επιχειρηματίες όπλων χειραψία έξω στο δρόμο - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλάνο ανδρών οπλισμένων αντρών επιχειρηματιών που κάνουν χειραψία στο δρόμο δείχνοντας συνεργασία, εμπιστοσύνη και σεβασμό. Επιχειρησιακές σχέσεις και αντίληψη των ανθρώπων.

Τύπος δίνοντας κλειδιά για την κοπέλα και στη συνέχεια φιλιά κάθεται στο πάτωμα σε νέο διαμέρισμα - Πλάνα, βίντεο

Ο μουσάτος τύπος δίνει κλειδιά στην όμορφη κοπέλα και μετά τη φιλάει καθισμένος στο πάτωμα σε νέο διαμέρισμα και μιλάει και χαμογελάει. Έννοια της ευτυχίας, της σχέσης και της μετεγκατάστασης.

Άνδρας και γυναίκα κρέμονται εικόνα Επιλέγοντας μέρος στο σπίτι κατά τη διάρκεια της μετεγκατάστασης - Πλάνα, βίντεο

Άντρας και γυναίκα ευτυχισμένο ζευγάρι είναι κρέμονται εικόνα επιλογή θέση στο σπίτι κατά τη μετεγκατάσταση. Το κορίτσι κρατάει έργα τέχνης, ενώ ο τύπος κάνει τη συζήτηση να κοιτάζει τον τοίχο..

Όμορφος διευθυντής ενεργό άτομο ιππασία ποδήλατο στο κτίριο γραφείων το πρωί - Πλάνα, βίντεο

Όμορφος διευθυντής ενεργός νέος είναι ιππασία ποδήλατο στο κτίριο γραφείων το πρωί φορώντας κοστούμι. Οικολογικές μεταφορές, σύγχρονη πόλη και υγιείς άνθρωποι έννοια.

Αργές κινήσεις της νεαρής κυρία περπάτημα σε εξωτερικούς χώρους, στη συνέχεια, γυρίζοντας το μάτι άγγιγμα καπέλο - Πλάνα, βίντεο

Αργές κινήσεις της όμορφης νεαρής κυρία περπάτημα σε εξωτερικούς χώρους, στη συνέχεια, γυρίζοντας το μάτι κοιτάζοντας την κάμερα αγγίζοντας το κομψό καπέλο. Σύγχρονη πόλη, τρόπος ζωής και τους ανθρώπους έννοια.

Νεαρή γυναίκα που μιλάει με τον άντρα που κάθεται στο πάτωμα με κουτιά κατά τη μετεγκατάσταση - Πλάνα, βίντεο

Εύθυμη νεαρή γυναίκα μιλά με τον άντρα της για το νέο σπίτι που κάθεται στο πάτωμα κατά τη μετεγκατάσταση. Ευτυχισμένοι άνθρωποι, στέγαση, σχέσεις και ακίνητα έννοια.

Χαριτωμένο κορίτσι δίνοντας τα κλειδιά στο φίλο και φιλιά μετά τη μετακίνηση στο νέο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Το χαριτωμένο κορίτσι δίνει τα κλειδιά του όμορφου φίλου και τον φιλάει μετά τη μετακόμιση στο νέο σπίτι. Οι άνθρωποι βρίσκονται στο χαλί μαζί περιβάλλονται από χάρτινα κουτιά.

Αγάπη αγόρι εισέρχεται νέο διαμέρισμα με το κορίτσι στα χέρια του φιλιά και στροβιλίζονται - Πλάνα, βίντεο

Ο στοργικός γκόμενος μπαίνει στο νέο διαμέρισμα με το χαρούμενο κορίτσι στα χέρια του να φιλάει και να την στριφογυρίζει και να μιλάει για νέο σπίτι. Ζευγάρι, διαμονή και αγάπη έννοια.

Όμορφα κορίτσια αφρικανικές αμερικανικές και ασιατικές βλέποντας τρομακτικό θρίλερ στην τηλεόραση και τρώγοντας ποπ κορν, νεαρές γυναίκες είναι κρύβονται πίσω από το μαξιλάρι και κλείνοντας τα μάτια. - Πλάνα, βίντεο

Όμορφα κορίτσια αφρικανικές αμερικανικές και ασιατικές βλέποντας τρομακτικό θρίλερ στην τηλεόραση και τρώγοντας ποπ κορν, νεαρές γυναίκες είναι κρύβονται πίσω από το μαξιλάρι και κλείνοντας τα μάτια, στη συνέχεια, ταινία.

Χαρούμενα γενειοφόρο δίνει το κλειδί στη φίλη και φιλιά να κείτεται στο πάτωμα του νέου επίπεδη. Στοργή, νέοι άνθρωποι, ρομαντική σχέση και έννοια: Ξενοδοχεία. - Πλάνα, βίντεο

Χαρούμενα γενειοφόρο δίνει το κλειδί για την όμορφη κοπέλα και φιλιά να κείτεται στο πάτωμα του νέου επίπεδη. Στοργή, νέοι άνθρωποι, ρομαντική σχέση και έννοια: Ξενοδοχεία.

Αρσενική οθόνη tablet αγγίζοντας το χέρι με τεχνική σχεδίαση των επίπλων στο εργαστήρι - Πλάνα, βίντεο

Αρσενικό οθόνη tablet αγγίζοντας το χέρι με τεχνικά σχέδια των επίπλων στο εργαστήρι απασχολημένη με την κατασκευή χειροποίητων ξύλων. Αντίληψη για τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τις μικροεφαρμογές.

Πορτραίτο του παιχνιδιάρικο τύπο που χορεύει μακριά κάνοντας κινήσεις κυμάτων με όπλα - Πλάνα, βίντεο

Πορτρέτο του παιχνιδιάρικο τύπο που χορεύει μακριά καθιστώντας κινήσεις κυμάτων με τα όπλα σε πράσινο φόντο. Χαρούμενες χιλιετίες, ευτυχία και θετικά συναισθήματα έννοια.

Άνθρωπος και γυναίκα που βγαίνουν χαλί στο πάτωμα μετά τη μετακόμιση σε νέο διαμέρισμα μαζί - Πλάνα, βίντεο

Ευτυχισμένος άνθρωπος και γυναίκα χαρούμενα νέοι άνθρωποι που βγαίνουν χαλί στο πάτωμα μετά τη μετακίνηση σε νέο διαμέρισμα μαζί. Τα χαρτοκιβώτια είναι ορατά στο φόντο.

Αργή κίνηση του εργαζομένου γραφείου των γυναικών να πάρει έγγραφο από αρσενικό συνάδελφο - Πλάνα, βίντεο

Αργή κίνηση της εργαζόμενης γραφείου να πάρει το έγγραφο στο φάκελο από το αρσενικό συνάδελφο απασχολημένος με τη γραφειοκρατία. Lifestyle, των επιχειρήσεων και των σύγχρονων ανθρώπων έννοια.

Αργή κίνηση του χαριτωμένο Αφρο-αμερικανική γυναίκα χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή στο σπίτι γράφοντας στο σημειωματάριο - Πλάνα, βίντεο

Αργή κίνηση της χαριτωμένης Αφρο-αμερικανική γυναίκα χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή στο σπίτι γράφοντας στο σημειωματάριο κρατώντας σημειώσεις απασχολημένος με ανεξάρτητη εργασία. Η έννοια των ανθρώπων και της τεχνολογίας.

Ευτυχισμένη νεαρή γυναίκα που μιλάει στο κινητό τηλέφωνο χαμογελώντας δουλεύοντας με φορητό υπολογιστή στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Happy νεαρή Αφρο-αμερικανική γυναίκα μιλάει στο κινητό τηλέφωνο χαμογελώντας εργάζονται με φορητό υπολογιστή στο σπίτι στο γραφείο. Επικοινωνία, χαρούμενη νεολαία και τρόπος ζωής έννοια.

Κοντινό στο ανθρώπινο χέρι που δείχνει τους αντίχειρες-up και στη συνέχεια το δάκτυλο-Down εκφράζοντας αποδοκιμασία - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό πλαίσιο ανθρώπινου χεριού που δείχνει τους αντίχειρες-up και μετά τα δάχτυλα που εκφράζουν αποδοκιμασία και χαμηλή ποιότητα σε πράσινο φόντο. Έννοια της κύησης και της αξιολόγησης.

Ο άντρας και η γυναίκα ξεπακετάρουν μετά τη μετακόμιση, παίρνοντας τα πράγματα από το κουτί - Πλάνα, βίντεο

Ο νεαρός άντρας και η γυναίκα ξεπακετάρουν μετά τη μετακόμιση, παίρνοντας τα πράγματα από το κουτί κοιτώντας τα και μιλώντας. Μετεγκατάσταση, σχέση και επίπεδη έννοια.

Κορίτσι δίνοντας τα κλειδιά του νεαρού άντρα τότε φιλιά καθισμένος στο πάτωμα σε νέο σπίτι μαζί - Πλάνα, βίντεο

Ευτυχισμένο κορίτσι δίνει τα κλειδιά του νεαρού άντρα και μετά τον φιλάει καθισμένος στο πάτωμα στο νέο σπίτι μαζί μιλώντας για μετακόμιση. Έννοια της σχέσης, της στέγασης και της νεολαίας.

Νεαρή γυναίκα παίρνει τα πράγματα από το κουτί και μιλάει με το αγόρι κατά τη μετεγκατάσταση - Πλάνα, βίντεο

Η νεαρή γυναίκα παίρνει πράγματα από το χαρτοκιβώτιο και μιλάει με όμορφο γκόμενο κατά τη μετεγκατάσταση σε νέο σπίτι. Ιδέα αποσυσκευασίας, στέγασης και σχέσης.

Νέα γυναίκα δίνοντας το κλειδί για τον άντρα στη συνέχεια φιλιά στο πάτωμα σε νέο διαμέρισμα - Πλάνα, βίντεο

Νεαρή γυναίκα που δίνει το κλειδί στον ευτυχισμένο σύζυγο και μετά τον φιλάει ξαπλωμένο στο πάτωμα σε ένα νέο διαμέρισμα με κουτιά γύρω. Έννοια της μετεγκατάστασης, της νεολαίας και της σχέσης.

Χαρούμενα νεαρές γυναίκες πληρώνουν με πιστωτική κάρτα online κατάστημα στο διαδίκτυο εισάγοντας τις πληροφορίες των τραπεζικών καρτών τότε κάνει παραπέρα. Σύγχρονη τεχνολογία και την εμπορική έννοια. - Πλάνα, βίντεο

Χαρούμενα νεαρές γυναίκες πληρώνουν με πιστωτική κάρτα online κατάστημα στο διαδίκτυο εισάγοντας τις πληροφορίες των τραπεζικών καρτών τότε κάνει παραπέρα. Η σύγχρονη τεχνολογία, άνθρωποι και ψώνια έννοια.

Ευτυχισμένο ζευγάρι είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα σε νέο σπίτι, ο άνθρωπος δίνοντας κλειδιά στη φίλη και φιλάει, μιλάμε και χαμογελαστός. Στέγαση και τη σχέση ιδέα. - Πλάνα, βίντεο

Ευτυχισμένο ζευγάρι είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα σε νέο σπίτι, νεαρός άνδρας δίνοντας κλειδιά στη φίλη και φιλάει, μιλάμε και χαμογελαστός. Στέγαση και τη σχέση ιδέα.

Αργή κίνηση πορτρέτο του ελκυστική μελαχρινή περπατώντας στο δρόμο με την πλάτη στην κάμερα, στη συνέχεια, στροφή, χαμογελώντας και βλέπουν φωτογραφική μηχανή. Έννοια της πόλης και αναψυχής. - Πλάνα, βίντεο

Αργή κίνηση πορτρέτο του ελκυστική σγουρά μαλλιά μελαχρινή περπατώντας στο δρόμο με την πλάτη στην κάμερα, στη συνέχεια, στροφή, χαμογελώντας και βλέπουν φωτογραφική μηχανή. Έννοια της πόλης και αναψυχής.

Επαγγελματικό μόδα μοντέλο ποζάρει και κοιτώντας την κάμερα. Γυναίκα εμφάνιση πόζες και συναισθήματα - Πλάνα, βίντεο

Επαγγελματικό μόδα μοντέλο ποζάρει και κοιτώντας την κάμερα. Γυναίκα εμφάνιση πόζες και συναισθημάτων με τα χέρια, το πρόσωπο και το σώμα στο studio

Επαγγελματικό μόδα μοντέλο ποζάρει τόπλες με τα χέρια. Γυναίκα εμφάνιση πόζες και συναισθήματα closeup - Πλάνα, βίντεο

Επαγγελματικό μόδα μοντέλο ποζάρει και κοιτώντας την κάμερα. Γυναίκα εμφάνιση πόζες και συναισθημάτων με τα χέρια, το πρόσωπο και το σώμα στο studio

Επαγγελματικό μόδα μοντέλο ποζάρει και κοιτώντας την κάμερα. Γυναίκα εμφάνιση πόζες και συναισθήματα closeup - Πλάνα, βίντεο

Επαγγελματικό μόδα μοντέλο ποζάρει και κοιτώντας την κάμερα. Γυναίκα εμφάνιση πόζες και συναισθημάτων με τα χέρια, το πρόσωπο και το σώμα στο studio

Νέοι ευτυχισμένο ζευγάρι περπάτημα στο νέο σπίτι μετά τη μετεγκατάσταση και φιλιούνται - Πλάνα, βίντεο

Νέος ευτυχισμένη χαμογελώντας ζευγάρι περπάτημα στο καινούργιο σπίτι μετά την μετεγκατάσταση και φιλιούνται

Νέοι ευτυχισμένο ζευγάρι περπάτημα σε νέο σπίτι μετά τη μετακόμιση και φιλιούνται - Πλάνα, βίντεο

Νέος ευτυχισμένη χαμογελώντας ζευγάρι περπάτημα στο καινούργιο σπίτι μετά την μετεγκατάσταση και φιλιούνται

Νεαρό ζευγάρι ευτυχισμένο πρώτη φορά περπάτημα στο νέο σπίτι μετά τη μετακίνηση και φιλιούνται - Πλάνα, βίντεο

Νέος ευτυχισμένη χαμογελώντας ζευγάρι περπάτημα στο καινούργιο σπίτι μετά την μετεγκατάσταση και φιλιούνται

Συνάδελφοι ποικιλόμορφη ομάδα μιλάμε κολλήσει κολλώδεις σημειώσεις στον πίνακα γυαλί τότε παλαμάκια χέρια - Πλάνα, βίντεο

Συνάδελφοι ποικίλη ομάδα μιλούν κολλήσει κολλώδεις σημειώσεις στο γυάλινο πίνακα τότε παλαμάκια χέρια και γέλιο απολαμβάνοντας επιτυχημένη δημιουργική εργασία σε εσωτερικούς χώρους.

Κάτοψη της πολυεθνικής ομάδας βάζει παλάμη μαζί ευτυχισμένοι και να συνεχίσει να συζητά το νέο έργο στο γραφείο σύγχρονης σοφίτας - Πλάνα, βίντεο

Κάτοψη της πολυεθνικής ομάδας βάζει παλάμη μαζί ευτυχισμένοι και να συνεχίσει να συζητά το νέο έργο στο τραπέζι στο γραφείο σύγχρονης σοφίτας

Γιατροί με λευκά φορέματα που χρησιμοποιούν tablet στην εργασία μιλώντας χρησιμοποιώντας gadget στο γραφείο - Πλάνα, βίντεο

Γιατροί με λευκά φορέματα νεαρός άνδρας και γυναίκα χρησιμοποιούν tablet στη δουλειά μιλώντας χρησιμοποιώντας gadget στο γραφείο. Σύγχρονες συσκευές, άνθρωποι και τεχνολογία.

Ευτυχισμένος νεαρή γυναίκα παίρνει δουλειά στην εταιρεία μετά από την επιτυχημένη συνέντευξη και χειραψία με τον Hr manager. Ανθρώπους και χαμογελαστά, γελώντας και παλαμάκια τα χέρια. - Πλάνα, βίντεο

Ευτυχισμένος νεαρή γυναίκα παίρνει δουλειά στην εταιρεία μετά από την επιτυχημένη συνέντευξη και χειραψία με τον Hr manager. Ενθουσιασμένος ανθρώπους και χαμογελαστά, γελώντας και παλαμάκια τα χέρια.

Χαρούμενα διευθυντής συγχαίρει τον επιτυχόντα υποψήφιο μετά από συνέντευξη για δουλειά, άνθρωποι τρέμουν τα χέρια, μιλάμε και χαμογελώντας, οι εργαζόμενοι είναι παλαμάκια τα χέρια και το γέλιο. - Πλάνα, βίντεο

Χαρούμενα διευθυντής συγχαίρει τον επιτυχόντα αρσενικό μετά από συνέντευξη για δουλειά, άνθρωποι τρέμουν τα χέρια, μιλάμε και χαμογελώντας, οι εργαζόμενοι είναι παλαμάκια τα χέρια και το γέλιο.

Επαγγελματική μαγείρισσα τηγάνισμα εκπαιδευόμενους διδασκαλίας τροφίμων, ενώ οι μαθητές παλαμάκια χέρια - Πλάνα, βίντεο

Επαγγελματίας μάγειρας τηγανίζοντας τους εκπαιδευόμενους διδάσκοντας ενώ οι μαθητές χειροκροτούν απολαμβάνοντας την τέχνη μαγειρικής. Νεαρή γυναίκα με ποδιά καταγράφει βίντεο με smartphone.

Zoom-out πορτρέτο μιας όμορφης Αφρο-Αμερικανίδας σε πολύχρωμο φόντο - Πλάνα, βίντεο

Zoom-out πορτρέτο μιας όμορφης Αφρο-Αμερικανίδας που στέκεται σε πολύχρωμο φόντο με τα χέρια σταυρωμένα κοιτάζοντας την κάμερα χαμογελώντας. Έννοια της πόλης και του εσωτερικού χώρου.

Zoom-in πορτρέτο ενός ελκυστικού Αφροαμερικανού κοριτσιού που στέκεται μέσα χαμογελώντας - Πλάνα, βίντεο

Zoom-in πορτρέτο της ελκυστικής Αφροαμερικανή κοπέλα στέκεται με τα χέρια σταυρωμένα σε εσωτερικούς χώρους χαμογελώντας κοιτάζοντας κάμερα, το κορίτσι φοράει μοντέρνα casual ρούχα.

Αργή κίνηση του αρσενικού ενήλικα κάνει ασκήσεις αναπνοής κάθεται στο στρώμα γιόγκα στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Αργή κίνηση του αρσενικού ενήλικα κάνει ασκήσεις αναπνοής κάθεται σε στρώμα γιόγκα στο σπίτι κινείται κοιλιακούς μυς τόπλες. Οι άνθρωποι, την υγειονομική περίθαλψη και το σπίτι έννοια.

Πορτρέτο του επιχειρηματία κοιτάζοντας την κάμερα με σοβαρό πρόσωπο στέκεται στο καφέ - Πλάνα, βίντεο

Πορτρέτο του όμορφου μουσάτη επιχειρηματία κοιτάζοντας την κάμερα με σοβαρό πρόσωπο στέκεται στο καφέ μόνο. Όμορφη επιτυχημένη άτομα και επιχειρηματική έννοια.

Πολυφυλετική ομάδα φίλων που χρησιμοποιούν smartphones αγγίζοντας οθόνη στον καναπέ στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Πολυφυλετική ομάδα φίλων κορίτσια και παιδιά χρησιμοποιεί smartphones αγγίζοντας οθόνη κάθεται στον καναπέ στο σπίτι επικεντρώθηκε σε gadget. Σχεδιασμός σύγχρονων ατόμων και συσκευών.

Κορίτσι και ο τύπος τέντωμα σώμα σε ζευγάρια στο σπίτι κρατώντας τα χέρια και στη συνέχεια να κάνει κόλλα πέντε - Πλάνα, βίντεο

Νέοι ευέλικτη κορίτσι και ο τύπος στα αθλητικά ρούχα είναι τέντωμα σώμα σε ζευγάρια στο σπίτι κρατώντας τα χέρια και στη συνέχεια να κάνει κόλλα πέντε. Υγιής τρόπος ζωής και σχέσης.

Ελκυστική νεαρή γυναίκα πεζοπόρος γενέθλια στο δάσος κέικ φυσώντας κεριά, ενώ οι φίλοι της παλαμάκια και να φωνάζει. Έννοια γιορτή και φύση. - Πλάνα, βίντεο

Ελκυστική νεαρή γυναίκα πεζοπόρος γενέθλια στο δάσος κέικ φυσώντας κεριά, ενώ οι φίλοι της παλαμάκια και να φωνάζει. Έννοια του εορτασμού, η διασκέδαση και η φύση.

Νέοι συγχαίροντας κορίτσι για τα γενέθλιά, φέρνοντας τούρτα αγκάλιασμα και το φίλημα της, η γυναίκα ανατίναξη κεριά, γελώντας και πανηγυρισμούς κατά τη διάρκεια υπαίθρια πάρτι στο πάρκο. - Πλάνα, βίντεο

Νέοι συγχαίροντας ευτυχισμένος κορίτσι για τα γενέθλιά, φέρνοντας τούρτα αγκάλιασμα και το φίλημα της, η γυναίκα ανατίναξη κεριά, γελώντας και πανηγυρισμούς κατά τη διάρκεια υπαίθρια πάρτι στο πάρκο.

Multi εθνοτική ομάδα φίλων οπαδούς του αθλητισμού ακρόαση και το τραγούδι εθνικός ύμνος ΗΠΑ πριν από βλέποντας πρωτάθλημα σπορ στην τηλεόραση μαζί στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Multi εθνοτική ομάδα φίλων αθλητισμού ανεμιστήρες ακρόαση και το τραγούδι εθνικός ύμνος ΗΠΑ πριν από βλέποντας πρωτάθλημα σπορ στην τηλεόραση μαζί στο σπίτι σε εσωτερικούς χώρους

Μόσχα πόλη ορίζοντα της νύχτας timelapse. Σύγχρονη ουρανοξύστες και τα παλαιά κτίρια. - Πλάνα, βίντεο

Μόσχα πόλη ορίζοντα της νύχτας timelapse. Σύγχρονη ουρανοξύστες και τα παλαιά κτήρια. 4 k της ημέρας

Επαγγελματικό μόδα μοντέλο ποζάρει και κοιτώντας την κάμερα. Γυναίκα εμφάνιση πόζες και συναισθήματα closeup - Πλάνα, βίντεο

Επαγγελματικό μόδα μοντέλο ποζάρει και κοιτώντας την κάμερα. Γυναίκα εμφάνιση πόζες και συναισθημάτων με τα χέρια, το πρόσωπο και το σώμα σε φωτογραφία στούντιο

Άνδρες και γυναίκες συνάδελφοι που μιλούν με τα πόδια ή στέκονται στο λόμπι συζητώντας την εργασία - Πλάνα, βίντεο

Άνδρες και γυναίκες συνάδελφοι καλοντυμένοι ενήλικες μιλούν για περπάτημα ή στέκονται στο λόμπι συζητώντας για δουλειά. έννοια της επικοινωνίας και του τρόπου ζωής.

Ευτυχισμένος άνθρωπος στο κοστούμι είναι να πάρει δουλειά στην εταιρεία μετά από την επιτυχημένη συνέντευξη, κουνώντας χέρια και χαμογελαστός που εκφράζουν τον ενθουσιασμό, ενώ οι άνθρωποι παλαμάκια συγχαίροντας τον. - Πλάνα, βίντεο

Ευτυχισμένος άνθρωπος σε μοντέρνο κοστούμι είναι να πάρει δουλειά στην εταιρεία μετά από την επιτυχημένη συνέντευξη, κουνώντας χέρια και χαμογελώντας που εκφράζουν τον ενθουσιασμό, ενώ οι άνθρωποι παλαμάκια συγχαίροντας τον.

Όμορφη νεαρή γυναίκα παίρνει δουλειά στην επιτυχημένη εταιρεία χειραψία με τον διευθύνοντα σύμβουλο και χαμογελώντας, ενώ οι άλλοι εργαζόμενοι είναι παλαμάκια τα χέρια και να εκφράζουν θετικά συναισθήματα. - Πλάνα, βίντεο

Όμορφη νεαρή γυναίκα ξανθιά παίρνει δουλειά στην επιτυχημένη εταιρεία χειραψία με τον διευθύνοντα σύμβουλο και χαμογελώντας, ενώ οι άλλοι εργαζόμενοι είναι παλαμάκια τα χέρια και να εκφράζουν θετικά συναισθήματα.

Ευτυχισμένοι υπάλληλοι γραφείου ποικιλόμορφη ομάδα χορού στο χώρο εργασίας έχουν τη διασκέδαση ρίχνουν χαρτιά - Πλάνα, βίντεο

Ευτυχισμένοι υπάλληλοι γραφείου ποικιλόμορφη ομάδα ανθρώπων χορεύουν στο χώρο εργασίας διασκεδάζοντας ρίχνουν έγγραφα έγγραφα απολαμβάνοντας εταιρική εκδήλωση μαζί.

Άνθρωποι γιατρός και ασθενής που εξετάζουν την οθόνη του δισκίου μελετώντας εικόνες MRI στο νοσοκομείο - Πλάνα, βίντεο

Άνθρωποι νεαρές γυναίκες γιατροί και ηλικιωμένοι άνδρες ασθενείς κοιτάζουν την οθόνη των δισκίων μελετώντας εικόνες μαγνητικής τομογραφίας στο νοσοκομείο. Σύγχρονες συσκευές και έννοια υγειονομικής περίθαλψης.

Υπάλληλος γραφείου μιλάει στο κινητό τηλέφωνο με τα πόδια στο φουαγιέ συνάντηση συνάδελφος χειραψία - Πλάνα, βίντεο

Ο κουστουμάτος υπάλληλος του γραφείου μιλάει στο κινητό τηλέφωνο περπατώντας στο φουαγιέ συναντώντας μια συνάδελφο να κάνει χειραψία. Επικοινωνία και έννοια του χώρου εργασίας.

Άρρωστη γυναίκα που κοιτάζει εικόνες MRI στην οθόνη του δισκίου κατά τη διάρκεια ραντεβού με γιατρό στην κλινική - Πλάνα, βίντεο

Άρρωστη γυναίκα κοιτάζει εικόνες MRI στην οθόνη του δισκίου κατά τη διάρκεια του ραντεβού με το γιατρό στην κλινική μιλάμε με τον ηλικιωμένο άνδρα συζητώντας ασθένεια και διάγνωση.

Γυναίκες γιατροί και νεαροί άνδρες ασθενείς που κοιτάζουν την οθόνη του δισκίου βλέποντας εικόνες MRI - Πλάνα, βίντεο

Άνθρωποι γυναίκες γιατροί και νεαροί άνδρες ασθενείς κοιτάζουν την οθόνη των δισκίων παρακολουθώντας εικόνες μαγνητικής τομογραφίας στο νοσοκομείο. Σύγχρονες συσκευές και έννοια υγειονομικής περίθαλψης.

Ιδιαίτερος επιχειρηματίας που αισθάνεται δυστυχισμένος και στρεσαρισμένος καθισμένος στον καναπέ του διαμερίσματος - Πλάνα, βίντεο

Προβληματικός επιχειρηματίας άνθρωπος αισθάνεται δυστυχισμένος και τόνισε κάθεται στον καναπέ στο διαμέρισμα σκέψης για τα προβλήματα επικεντρώθηκε στην αρνητικότητα. Έννοια επιχειρήσεων και ανησυχιών.

Αργή κίνηση των χαρούμενων φίλων προετοιμασία των τροφίμων στην τάξη μαγειρικής παλαμάκια χέρια - Πλάνα, βίντεο

Αργή κίνηση των χαρούμενων φίλων προετοιμασία των τροφίμων στην τάξη μαγειρικής παλαμάκια χέρια χρησιμοποιώντας σύγχρονες συσκευές και φορώντας ποδιές. Έννοια των ατόμων, του επαγγέλματος και του ελεύθερου χρόνου.

Χαρούμενη Αφρο-Αμερικανίδα κυρία που κοιτάζει την κάμερα εκφράζοντας ενθουσιασμό και χαρά - Πλάνα, βίντεο

Χαρούμενη Αφρο-Αμερικανίδα κυρία που κοιτάζει την κάμερα εκφράζοντας ενθουσιασμό και χαρά να στέκεται μόνη της σε πολύχρωμες χειρονομίες. Έννοια ανθρώπων και συναισθημάτων.

Ο αγαπημένος άντρας βάζει δαχτυλίδι αρραβώνων σε κοριτσάκια που στέκονται σε γκρι φόντο. - Πλάνα, βίντεο

Αγαπημένος άντρας είναι να βάζεις δαχτυλίδι αρραβώνων στα κορίτσια να στέκονται στο γκρι φόντο μαζί, τα πρόσωπα δεν είναι ορατά. 'Ανθρωποι, αγάπη και γάμος.

Ξέγνοιαστη γυναίκα χαλαρώνοντας κατά τη διάρκεια της πρακτικής γιόγκα σε στάση λωτού με κλειστά μάτια - Πλάνα, βίντεο

Ξέγνοιαστη γυναίκα χαλαρώνοντας κατά τη διάρκεια της πρακτικής γιόγκα απολαμβάνοντας τη θέση του λωτού με κλειστά μάτια

Χαρούμενη Ασιάτισσα ηγετική ομάδα συνάντηση για το σχεδιασμό του κινητού τηλεφώνου interface - Πλάνα, βίντεο

Χαρούμενη Ασιάτισσα κοπέλα οδηγεί δημιουργική ομάδα συνάντηση για το σχεδιασμό του κινητού τηλεφώνου interface μιλάμε για τους ανθρώπους δίνοντας διαγράμματα με εικόνα οθόνης smartphone.

Προγραμματιστές εφαρμογών Smartphone που εργάζονται με διαγράμματα μιλώντας για το έργο - Πλάνα, βίντεο

Προγραμματιστές εφαρμογών Smartphone που εργάζονται με γραφήματα συζητώντας για το έργο που κάθεται στο γραφείο απολαμβάνοντας την ομαδική εργασία. 'Ανθρωποι, θέσεις εργασίας και νεοφυής επιχείρηση.

Πολυεθνική ομάδα σχεδιαστών εφαρμογών smartphone που μελετούν διαγράμματα μιλώντας στο γραφείο - Πλάνα, βίντεο

Πολυεθνική ομάδα σχεδιαστών εφαρμογών smartphone χαμογελώντας οι νέοι μελετούν διαγράμματα μιλώντας στο γραφείο. Έννοια της νεολαίας, της εργασίας και της τεχνολογίας.

African American man group leader talking to creative team about smartphone app - Πλάνα, βίντεο

African American man group leader is talking to creative team about smartphone app interface analyzing charts with smart phone screen pictures in office.

Σχεδιαστές κινητών διεπαφών συζητούν εργασίες που εξετάζουν διαγράμματα στο σύγχρονο γραφείο - Πλάνα, βίντεο

Οι σχεδιαστές κινητών διεπαφών πολυεθνική ομάδα συζητούν την εργασία εξετάζοντας τα διαγράμματα στη σύγχρονη ομιλία γραφείων. Οι άνθρωποι, η ομαδική εργασία και το smartphone app έννοια.

Πορτρέτο του όμορφο μεικτό άνθρωπο αγώνα χρησιμοποιώντας smartphone οθόνη αγγίγματα έξω - Πλάνα, βίντεο

Πορτρέτο του όμορφο μεικτό άνθρωπο αγώνα χρησιμοποιώντας smartphone οθόνη αγγίζοντας έξω στέκεται στο δρόμο της πόλης μόνο. Συσκευές, νέοι και σύγχρονη έννοια της νεολαίας.

Πορτραίτο του ελκυστικού αραβικού ανθρώπου χρησιμοποιώντας smartphone οθόνη αγγίγματα σε εξωτερικούς χώρους - Πλάνα, βίντεο

Πορτρέτο του ελκυστικό αραβικό άνθρωπο χρησιμοποιώντας smartphone οθόνη αγγίζοντας σε εξωτερικούς χώρους στέκεται στο δρόμο της πόλης μόνο. Συσκευές, άνθρωποι και σύγχρονη έννοια της νεολαίας.

Αργή κίνηση του αραβικού μαθητή χρησιμοποιώντας smartphone και γελώντας στέκεται σε εξωτερικούς χώρους - Πλάνα, βίντεο

Αργή κίνηση του αραβικού μαθητή χρησιμοποιώντας smartphone και γελώντας στέκεται σε εξωτερικούς χώρους στο δρόμο μόνο αγγίζοντας την οθόνη. Έννοια της ευτυχίας, της νεολαίας και των συσκευών.

Άνθρωπος και γυναίκα κάνει τέντωμα ασκήσεις κρατώντας τα χέρια κάθονται σε χαλάκια στο σπίτι - Πλάνα, βίντεο

Άντρας και γυναίκα νέοι παντρεμένοι άνθρωποι κάνουν τέντωμα ασκήσεις κρατώντας τα χέρια κάθονται σε χαλάκια στο σπίτι χαλαρωτικό. Ενεργός τρόπος ζωής και υγειονομική περίθαλψη.

Κορίτσι και ο τύπος κάνει γιόγκα τέντωμα χέρια, πόδια και πίσω στο σπίτι κάθεται σε χαλάκια - Πλάνα, βίντεο

Κορίτσι και ο τύπος νέα οικογένεια κάνουν γιόγκα τεντώνοντας τα χέρια, τα πόδια και πίσω στο σπίτι κάθονται σε χαλάκια απολαμβάνοντας ζευγών χαμογελαστά. Ευτυχισμένη υγιή νεολαία και lifestyle έννοια.

Αργή κίνηση του επικεφαλής της ομάδας νεαρών γυναικών δίνοντας διαγράμματα σε μέλη της ομάδας στο γραφείο - Πλάνα, βίντεο

Αργή κίνηση της νεαρής γυναίκας επικεφαλής της ομάδας δίνοντας διαγράμματα σε μέλη της ομάδας στο σύγχρονο γραφείο μιλάμε για εφαρμογές smartphone. Σχέδιο "Νεολαία και εργασία".

Εύθυμη νεαρή κοπέλα στο φανταχτερό φόρεμα μιλάει με το φίλο της σε ημερομηνία που κάθονται στο τραπέζι μαζί, κρατώντας τα χέρια. Ρομαντική έννοια άτομα, χρονολόγηση και σχέση. - Πλάνα, βίντεο

Χαρούμενη νεαρή κυρία με φανταχτερό φόρεμα μιλάει με το αγόρι της στο ραντεβού που κάθονται στο τραπέζι μαζί, γελώντας και κρατώντας τα χέρια. Ρομαντικούς ανθρώπους, ραντεβού και ευτυχισμένη έννοια της σχέσης.

Γραφείο γενειοφόρος νέοι εργαζόμενοι έχουν τη διασκέδαση εξάσκηση πάλη βραχίονα, ενώ οι γυναίκες είναι παρακολουθώντας και υποστηρίζοντας τους τότε κάνει παραπέρα και παλαμάκια τα χέρια. - Πλάνα, βίντεο

Γραφείο γενειοφόρος νέοι εργαζόμενοι έχουν τη διασκέδαση εξάσκηση πάλη βραχίονα ενώ ελκυστικές γυναίκες παρακολουθώντας και υποστηρίζοντας τους τότε κάνει παραπέρα και παλαμάκια τα χέρια.

Άποψη βολή της πολυεθνική ομάδα φίλων λήψη selfie στην τάξη βλέπουν φωτογραφική μηχανή, ποζάρει με χειρονομίες και χαμογελαστός. Σύγχρονη τεχνολογία και millennials έννοια. - Πλάνα, βίντεο

Άποψη βολή της πολυεθνική ομάδα φίλων φοιτητών λήψη selfie στην τάξη βλέπουν φωτογραφική μηχανή, ποζάρει με χειρονομίες και χαμογελαστός. Σύγχρονη τεχνολογία και millennials έννοια.

Συμπυκνωμένο κοριτσάκι είναι το πλύσιμο φύλλα του μεγάλο αειθαλές φυτό με μπουκάλι ψεκασμού στο εσωτερικό του θερμοκηπίου. Οικογενειακή επιχείρηση, ενδιαφέροντα, χόμπι, λουλούδια και άνθρωποι της έννοιας. - Πλάνα, βίντεο

Συμπυκνωμένο κοριτσάκι είναι το πλύσιμο φύλλα του μεγάλο αειθαλές φυτό με μπουκάλι ψεκασμού στο εσωτερικό του θερμοκηπίου. Οικογενειακή επιχείρηση, ενδιαφέροντα, χόμπι, εξωτικά λουλούδια και άνθρωποι της έννοιας.

Νεαρή γυναίκα επαγγελματίας κηπουρός διδάσκει η αξιολάτρευτη μικρή της κόρη για να πλύνετε τα φύλλα των μεγάλο αειθαλές φυτό με μπουκάλι ψεκασμού στο εσωτερικό του θερμοκηπίου. - Πλάνα, βίντεο

Νεαρή γυναίκα επαγγελματίας κηπουρός διδάσκει η αξιολάτρευτη μικρή της κόρη για να πλύνετε τα φύλλα των μεγάλο αειθαλές φυτό με νερό από το μπουκάλι ψεκασμού στο εσωτερικό του θερμοκηπίου.

Πορτρέτο του νέους hipster αρσενικό επιχειρηματίας χαμογελούν και βλέπουν φωτογραφική μηχανή, ενώ οι συνεργάτες του γραφείου σύγχρονης σοφίτας - Πλάνα, βίντεο

Πορτρέτο του νέους hipster αρσενικό επιχειρηματίας χαμογελούν και βλέπουν φωτογραφική μηχανή, ενώ οι συνεργάτες του γραφείου μοντέρνο loft σε εσωτερικούς χώρους

Αρκετά μικτή φυλή κορίτσι είναι κάθεται στο πάτωμα σε θέση lotus με τα χέρια στα γόνατα και διαλογισμό, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Γιόγκα, άνθρωποι και αρχική έννοια. - Πλάνα, βίντεο

Αρκετά μικτή φυλή κορίτσι είναι κάθεται στο πάτωμα σε θέση lotus με τα χέρια στα γόνατα και διαλογισμό, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Γιόγκα, νέους και home concept.

Άποψη βολή της αφρικανική αμερικανική κορίτσι κρατώντας τα φωτογραφικών μηχανών και λαμβάνοντας αυτοπορτρέτα με ευτυχισμένος φίλους στο πάρτι στη στέγη. Άνδρες και γυναίκες είναι βλέπουν φωτογραφική μηχανή, ποζάρουν και γελάει. - Πλάνα, βίντεο

Άποψη σουτ αρκετά αφρικανικό αμερικανικό κορίτσι εκμετάλλευση κάμερας και λαμβάνοντας αυτοπορτρέτα με ευτυχισμένος φίλους στο πάρτι στη στέγη. Άνδρες και γυναίκες είναι βλέπουν φωτογραφική μηχανή, ποζάρουν και γελάει.

Χαρούμενο αφρικανικό αμερικανικό κορίτσι παίρνει προσαρμογή κάμερα selfie και, στη συνέχεια, καλώντας τους φίλους της, ποζάρουν και γελάει σε πάρτι στον τελευταίο όροφο. Σύγχρονη πόλη είναι ορατό στο παρασκήνιο. - Πλάνα, βίντεο

Χαρούμενο κορίτσι αφροαμερικάνων λαμβάνοντας αυτοπορτρέτα ρύθμιση φωτογραφική μηχανή, στη συνέχεια, καλώντας τους φίλους της, θέτοντας και γέλιο στο κόμμα αστείο στον τελευταίο όροφο. Σύγχρονη πόλη είναι ορατό στο παρασκήνιο.

Νέοι παντρεύτηκε ζευγάρι είναι το άλμα και χορό σε διπλό κρεβάτι στο φως δωμάτιο με μεγάλα παράθυρα, χαρούμενοι άνθρωποι έχουν διασκέδαση και γέλιο. Αγάπη, ψυχαγωγία και άνθρωποι έννοια. - Πλάνα, βίντεο

Νέοι παντρεύτηκε ζευγάρι είναι το άλμα και χορό σε διπλό κρεβάτι στο φως δωμάτιο με μεγάλα παράθυρα, χαρούμενοι άνθρωποι έχουν διασκέδαση και γέλιο. Αγάπη, διασκέδαση και απρόσεκτη άτομα έννοια.

Χαρούμενα ταξιδιώτες είναι τραγουδώντας τραγούδια και να παίζει κιθάρα κάθονται γύρω από φωτιά στο δάσος το βράδυ και έχοντας διασκέδαση με την πανέμορφη γύρω φύση. Άνθρωποι και μουσική έννοια. - Πλάνα, βίντεο

Χαρούμενα ταξιδιώτες είναι τραγουδώντας τραγούδια και να παίζει κιθάρα κάθονται γύρω από φωτιά στο δάσος το βράδυ και έχοντας διασκέδαση με την πανέμορφη γύρω φύση. Άνθρωποι, κάμπινγκ και μουσική έννοια.

Κοντινό-up πορτρέτο των όμορφων κοριτσιών και του σκύλου λήψη selfie στο σπίτι που βρίσκεται στο κρεβάτι - Πλάνα, βίντεο

Κοντινό-up πορτρέτο των όμορφων κοριτσιών αδελφές και Shiba αan σκυλί παίρνοντας selfie στο σπίτι ξαπλωμένο στο κρεβάτι κοιτάζοντας τη συσκευή κρατώντας φωτογραφική μηχανή. Έννοια των ανθρώπων και των ζώων.

Δημιουργική πολυεθνική ομάδα που εργάζεται στο γραφείο με κολάζ στη συνέχεια κάνει κόλλα πέντε - Πλάνα, βίντεο

Δημιουργική πολυεθνική ομάδα που εργάζεται στο γραφείο με κολάζ στη συνέχεια να κάνει κόλλα πέντε χαμογελώντας απολαμβάνοντας την ομαδική εργασία. Σύγχρονες επιχειρήσεις, δημιουργικότητα και νεολαία.

Ομάδα συναδέλφων χαρούμενο χορό στο γραφείο γιορτάζει εταιρεία εκδήλωση στο κόμμα, ρίχνοντας τα χαρτιά, γελώντας και διασκεδάζοντας. Έννοια νέων, δουλειά και συναισθήματα. - Πλάνα, βίντεο

Ομάδα χαρούμενα συναδέλφων του άνδρες και γυναίκες χορεύουν στο γραφείο γιορτάζει εταιρεία εκδήλωση στο κόμμα, ρίχνοντας τα χαρτιά, γελώντας και διασκεδάζοντας. Έννοια νέων, δουλειά και συναισθήματα.

τέσσερα όμορφα κορίτσια Συζητήστε χαμόγελο, κάθεται στο παράθυρο. Φίλες έχουν τη διασκέδαση και γέλιο στο υπνοδωμάτιο - Πλάνα, βίντεο

Τέσσερα όμορφα κορίτσια Συζητήστε χαμόγελο, κάθεται στο παράθυρο. Φίλες έχουν τη διασκέδαση και γέλιο στο υπνοδωμάτιο σε εσωτερικούς χώρους κόμμα

Τρία όμορφα κορίτσια βγάζετε selfie, ενώ κάθεται στο παράθυρο. Γέλιο φίλες τη διασκέδαση στην κρεβατοκάμαρα. - Πλάνα, βίντεο

Τρία όμορφα κορίτσια βγάζετε selfie, ενώ κάθεται στο παράθυρο. Τις φίλες που έχουν τη διασκέδαση και γέλιο στο υπνοδωμάτιο. σε εσωτερικούς χώρους

Αργή κίνηση πορτρέτο της φιλόδοξης νεαρή επιχειρηματική κυρία στέκεται στο λόμπι γραφείο με σοβαρό πρόσωπο - Πλάνα, βίντεο

Αργή κίνηση πορτρέτο της φιλόδοξης νεαρή επιχειρηματική κυρία στέκεται στο λόμπι γραφείο με σοβαρό πρόσωπο και κοιτάζοντας την κάμερα. Χώρος εργασίας, άνθρωποι και συναισθήματα.

Αργή κίνηση των επιχειρηματιών περπατώντας στο διάδρομο χειραψία μιλώντας - Πλάνα, βίντεο

Αργή κίνηση των ανθρώπων των επιχειρήσεων άνδρες και γυναίκες που περπατούν στο διάδρομο χειραψία μιλώντας φορώντας μοντέρνα ρούχα. έννοια της επικοινωνίας και του τρόπου ζωής.

Ώριμοι υπάλληλοι γραφείου που χτυπούν κατά λάθος στο διάδρομο και κάνουν χειραψία. - Πλάνα, βίντεο

Ώριμοι υπάλληλοι γραφείου χτυπάνε κατά λάθος στο διάδρομο δίνοντας τα χέρια μιλώντας, ο επιχειρηματίας βοηθάει μια συνάδελφο να διαλέξει χαρτιά από το πάτωμα..

Επόμενη σελίδα
1-100 του 1,206