silverkblack

1-100 / 1,206
Timelapse näkymä pilvenpiirtäjiä Sheikh Zayed Road liikenteen Dubaissa
 - Materiaali, video

Timelapse näkymä pilvenpiirtäjiä Sheikh Zayed Road liikenteen Dubaissa skyline

Onnellinen pari purkaa asioita uudelleensijoittamisen jälkeen avaaminen laatikko puhuu lattialla
 - Materiaali, video

Onnellinen pari purkaa tavaroita muuton jälkeen avaamalla laatikko ja katsomalla kuvia puhuminen lattialla yhdessä. Siirtyminen uuteen taloon ja suhde käsite .

Onnellinen nuori pari tekee videopuhelun älypuhelimella siirron jälkeen. He tervehtivät ystäviä, näyttävät uusia avaimia ja laatikoita, juttelevat ja hymyilevät
. - Materiaali, video

Onnellinen nuori pari tekee videopuhelun älypuhelimella siirron jälkeen. He tervehtivät ystäviä, näyttävät uusia kotiavaimia ja monia laatikoita, juttelevat ja hymyilevät .

Kaunis afroamerikkalainen nainen käyttää älypuhelinta kosketusnäytön hymyilevä istuu pöydällä
 - Materiaali, video

Kaunis afroamerikkalainen nainen käyttää älypuhelinta, joka koskettaa näyttöä hymyillen yksin toimistohuoneessa nauttien gadgetista. Ihmiset, työpaikka ja laitteet käsite .

Liikekumppanit miehet kättelevät tehden sopimusta ulkona kaupungissa
 - Materiaali, video

Liikekumppanit hymyilevät miehet kättelevät tehden kauppoja ulkona kaupungissa ilmaisten luottamusta ja onnellisuutta onnistuneen yhteistyön ansiosta. .

Nuori pari puhuu ja suutelee istuu lattialla laatikot liikkuvat uusi tasainen
 - Materiaali, video

Nuori kaunis pari puhuu ja suutelee lattialla laatikoiden liikkuessa uudessa asunnossa. Onnelliset ihmiset keskustelevat uudelleensijoittamisesta ja haaveilevat tulevaisuudesta .

Onnellinen aviopari kolistelee mukeja ja juo teetä istuessaan lattialla uudessa asunnossa muutettuaan yhteen. Siirrot, nuoret ja asumiskonsepti
. - Materiaali, video

Onnellinen aviopari kolistelee mukeja ja juo teetä istuessaan lattialla uudessa asunnossa muutettuaan yhteen. Muutto, iloinen nuoriso ja asumiskonsepti .

Iloisia urheilun faneja katsomassa jalkapalloa televisiosta tekemässä ylävitosta yöllä kotona
 - Materiaali, video

Iloiset urheilun ystävät onnelliset nuoret katsovat jalkapalloa televisiosta hurraamassa tehden yläfemmoja ja halaten yöllä kotona. Ystävyys ja viihde käsite .

Komea kaveri antaa avaimet onnellinen vaimo sitten suudella häntä muuton jälkeen
 - Materiaali, video

Komea kaveri antaa avaimet onnellinen vaimo sitten suudella häntä muuton jälkeen uuteen taloon. Kaunis pari makaa lattialla pahvilaatikoiden kanssa ja juttelee .

Huoleton tytöt ottavat selfie ottaa juomia istuu kahvilassa yhdessä ja älypuhelimella. Nuoret naiset poseeraavat, puristelevat laseja ja näyttävät käsimerkkejä
. - Materiaali, video

Huoleton tytöt ottavat selfie ottaa juomia istuu kahvilassa yhdessä ja älypuhelimella. Nuoret naiset poseeraavat, clking lasit ja osoittaa käsi eleitä v-merkki .

Lähikuva miesten aseiden liikemiehet kättelee ulkona kadulla
 - Materiaali, video

Lähikuva miesten aseiden mies liikemiehet kättelee ulkona kadulla osoittaa yhteistyötä, luottamusta ja kunnioitusta. Liikesuhteiden ja ihmisten käsite .

Kaveri antaa avaimet tyttöystävä sitten suudella istuu lattialla uudessa asunnossa
 - Materiaali, video

Parrakas kaveri antaa avaimet kaunis tyttöystävä sitten suudella häntä istuu lattialla uudessa asunnossa puhuu ja hymyilee. Onni, suhde ja tuotannon siirtäminen .

Mies ja nainen roikkuu kuvassa valitsemalla paikka kotona siirron aikana
 - Materiaali, video

Mies ja nainen onnellinen pari roikkuvat kuvan valitsemalla paikka kotona siirron aikana. Tyttö pitää taideteoksia, kun mies elehtii katsellen seinää. .

Komea johtaja aktiivinen henkilö ratsastus pyörä toimistorakennus aamulla
 - Materiaali, video

Komea manageri aktiivinen nuori henkilö ajaa pyörällä toimistorakennukseen aamulla yllään puku. Eco liikenne, moderni kaupunki ja terveet ihmiset käsite .

Hidas liikkeitä nuori nainen kävelee ulkona sitten kääntämällä silmää koskettava hattu
 - Materiaali, video

Hidas liikkeitä kaunis nuori nainen kävelee ulkona sitten kääntämällä silmää katsoen kameraa koskettaa tyylikäs hattu. Moderni kaupunki, elämäntapa ja ihmisten käsite .

Nuori nainen puhuu miehelle istuu lattialla laatikoiden kanssa siirron aikana
 - Materiaali, video

Iloinen nuori nainen puhuu aviomiehelle uudesta talosta lattialla siirron aikana. Onnelliset ihmiset, asuminen, suhde ja kiinteistökonsepti .

Söpö tyttö antaa avaimet poikaystävä ja suudella muuton jälkeen uuteen taloon
 - Materiaali, video

Söpö tyttö antaa avaimet komea poikaystävä ja suudella häntä muutettuaan uuteen taloon. Ihmiset makaavat yhdessä matolla pahvilaatikoiden ympäröiminä. .

Rakastava poikaystävä syöttämällä uusi tasainen tyttö sylissään suudella ja whirling
 - Materiaali, video

Rakastava poikaystävä on astumassa uusi tasainen onnellinen tyttö sylissään suudella ja pyörittää häntä sitten katselee ympärilleen ja puhuu uudesta talosta. Pari, majoitus ja rakkaus käsite .

Kauniit tytöt Afrikkalainen Amerikan ja Aasian katselevat pelottavaa trilleriä televisiosta ja syövät popcornia, nuoret naiset piiloutuvat tyynyn ja sulkeutuvien silmien taakse.
. - Materiaali, video

Kauniit tytöt Afrikkalainen Amerikan ja Aasian katsovat pelottavaa trilleriä televisiosta ja syövät popcornia, nuoret naiset piiloutuvat tyynyn taakse ja sulkevat silmät ja keskustelevat sitten elokuvasta. .

Iloinen parrakas kaveri antaa avain tyttöystävänsä ja suudella häntä makaa lattialla uusi tasainen. Kiintymys, nuoret, romanttinen suhde ja majoitus käsite
. - Materiaali, video

Iloinen parrakas kaveri antaa avaimen kauniille tyttöystävälleen ja suutelee häntä makaamassa uuden asunnon lattialla. Kiintymys, nuoret, romanttinen suhde ja majoitus käsite .

Mies käsi koskettaa tabletin näytön tekninen piirustus huonekalujen työpaja
 - Materiaali, video

Mies käsi koskettaa tabletin näytön tekniset piirustukset huonekalujen työpaja kiireinen rakentaa käsintehtyjä puuesineitä. Ihmiset, liike-elämän ja vempaimia käsite .

Muotokuva leikkisä kaveri tanssia pois tehdä aaltoliikkeitä aseita
 - Materiaali, video

Muotokuva leikkisä kaveri tanssii pois tehdä aaltoliikkeitä kädet vihreällä taustalla. Iloiset millennials, onnea ja positiivisia tunteita käsite .

Mies ja nainen rullaamalla matto lattialla muutettuaan uuteen asuntoon yhdessä
 - Materiaali, video

Onnellinen mies ja nainen iloinen nuoret ovat levittää matto lattialla muutettuaan uuteen asuntoon yhdessä. Pahvilaatikot näkyvät taustalla .

Naispuolisen toimistotyöntekijän hidas eteneminen asiakirjan saaminen miespuoliselta kollegalta
 - Materiaali, video

Naispuolisen toimistotyöntekijän hidas liike saada asiakirja kansioon miespuoliselta kollegalta kiireisenä paperitöiden kanssa. Elämäntapa, liiketoiminta ja nykyaikaiset ihmiset käsite .

Hidas liike söpö Afro-amerikkalainen nainen käyttää kannettavaa tietokonetta kotona kirjallisesti muistikirja
 - Materiaali, video

Hidas liike söpö Afro-amerikkalainen nainen käyttää kannettavaa tietokonetta kotona kirjallisesti kannettavan muistiinpanoja kiireinen freelance työtä. Ihmisten ja teknologian käsite .

Onnellinen nuori nainen puhuu matkapuhelimella hymyillen työskentelemällä kannettavan tietokoneen kanssa kotona
 - Materiaali, video

Onnellinen nuori afroamerikkalainen nainen puhuu matkapuhelimella hymyillen työskennellessään kannettavan tietokoneen kanssa kotona työpöydällä. Viestintä, iloinen nuoriso ja elämäntapa käsite .

Lähikuva, että ihmisen käsi osoittaa peukalot ylöspäin ja peukalot alaspäin ilmaisten paheksuntansa
 - Materiaali, video

Lähikuva ihmisen käsi osoittaa peukalot ylöspäin sitten peukalot alaspäin ilmentävät paheksuntaa ja huonolaatuisia vihreällä pohjalla. Eleet ja arviointi .

Mies ja nainen purkavat tavaransa muutettuaan yhteen ottaen tavarat laatikosta
 - Materiaali, video

Nuori mies ja nainen purkavat tavaroitaan muutettuaan yhteen ottaen tavaroita laatikosta katsellen niitä ja puhuen. Siirrot, suhteet ja tasainen konsepti .

Tyttö antaa nuori mies avaimet sitten suudella lattialla uudessa talossa yhdessä
 - Materiaali, video

Onnellinen tyttö antaa nuorelle miehelle avaimet ja sitten suutelee häntä istumassa lattialla uudessa talossa yhdessä puhumassa muutosta. Suhteen, asumisen ja nuorison käsite .

Nuori nainen ottaa asioita laatikosta ja puhuu poikaystävän kanssa siirron aikana
 - Materiaali, video

Nuori nainen vie asioita pahvilaatikosta ja puhuu komean poikaystävän kanssa muuton aikana uuteen taloon. Purku, asuminen ja parisuhteen käsite .

Nuori nainen antaa avain aviomies sitten suudella lattialla uudessa asunnossa
 - Materiaali, video

Nuori nainen antaa avain onnellinen aviomies sitten suudella häntä makaa lattialla uudessa asunnossa laatikot ympärillä. Siirtyminen, nuoriso ja suhteet .

Iloinen nuoret naiset maksavat luottokortilla verkossa verkkokaupassa syöttämällä pankkikortin tiedot sitten tekee high-viisi. Moderni teknologia ja ostokset käsite
. - Materiaali, video

Iloinen nuoret naiset maksavat luottokortilla verkossa verkkokaupassa syöttämällä pankkikortin tiedot sitten tekee high-viisi. Moderni teknologia, ihmiset ja ostokset käsite .

Onnellinen pari makaa lattialla uudessa talossa, mies antaa avaimet tyttöystävälleen ja suutelee häntä, he puhuvat ja hymyilevät. Asuminen ja suhde käsite
. - Materiaali, video

Onnellinen pari makaa lattialla uudessa talossa, nuori mies antaa avaimet tyttöystävänsä ja suudella häntä, he puhuvat ja hymyilevät. Asuminen ja suhde käsite .

Hidasliikkeinen muotokuva houkutteleva brunette kävely kadulla hänen takaisin kameraan sitten kääntämällä, hymyillen ja katsoen kameraa. Kaupunki- ja vapaa-ajan käsite
. - Materiaali, video

Hidasliikkeinen muotokuva houkuttelevasta kiharahiuksisesta ruskeaveriköstä, joka kävelee kadulla selkä kameraan päin ja kääntyy, hymyilee ja katsoo kameraa. Kaupunki- ja vapaa-ajan käsite .

Ammattimalli poseeraa ja katsoo kameraan. Nainen näyttää asentoja ja tunteita
 - Materiaali, video

Ammattimalli poseeraa ja katsoo kameraan. Nainen näyttää asentoja ja tunteita kädet, kasvot ja kehon studio

Ammattimalli yläosattomissa poseeraa kädet. Nainen näyttää asentoja ja tunteita lähikuva
 - Materiaali, video

Ammattimalli poseeraa ja katsoo kameraan. Nainen näyttää asentoja ja tunteita kädet, kasvot ja kehon studio

Ammattimalli poseeraa ja katsoo kameraan. Nainen näyttää asentoja ja tunteita lähikuva
 - Materiaali, video

Ammattimalli poseeraa ja katsoo kameraan. Nainen näyttää asentoja ja tunteita kädet, kasvot ja kehon studio

Nuori onnellinen pari kävelee uudessa talossa muuton jälkeen ja suudella toisiaan
 - Materiaali, video

Nuori onnellinen hymyilevä pari kävelee uudessa talossa muuton jälkeen ja suudella toisiaan

Nuori onnellinen pari kävelee uuteen taloon muuttopäivän jälkeen ja suutelevat toisiaan
 - Materiaali, video

Nuori onnellinen hymyilevä pari kävelee uudessa talossa muuton jälkeen ja suudella toisiaan

Nuori onnellinen pari ensimmäistä kertaa kävely uudessa talossa muuton jälkeen ja suudella toisiaan
 - Materiaali, video

Nuori onnellinen hymyilevä pari kävelee uudessa talossa muuton jälkeen ja suudella toisiaan

Kollegat monipuolinen ryhmä puhuu kiinni tahmea muistiinpanoja lasi aluksella sitten taputus kädet
 - Materiaali, video

Kollegat monipuolinen ryhmä puhuu kiinni tahmea muistiinpanoja lasi aluksella sitten taputtaa käsiä ja nauraa nauttia menestyksekästä luovaa työtä sisätiloissa .

Top näkymä monikansallinen joukkue tuo kämmen yhteen onnellisesti ja jatkaa keskustelua uuden projektin moderni parvi toimisto
 - Materiaali, video

Top näkymä monikansallinen joukkue tuo kämmen yhteen onnellisesti ja jatkaa keskustelua uuden projektin istuu pöydässä moderni parvi toimisto

Lääkintämiehet valkoisissa kaavuissa käyttävät tablettia töissä puhumalla käyttäen gadget toimistossa
 - Materiaali, video

Lääkintämiehet valkoisissa puvuissa nuori mies ja nainen käyttävät tablettia töissä puhumalla käyttäen gadget toimistossa. Nykyaikaiset laitteet, ihmiset ja teknologian käsite .

Onnellinen nuori nainen saa työpaikan yrityksessä onnistuneen haastattelun ja henkilöstöpäällikön kättelyn jälkeen. Ihmiset hymyilevät, nauravat ja taputtavat käsiään
. - Materiaali, video

Onnellinen nuori nainen saa työpaikan yrityksessä onnistuneen haastattelun ja henkilöstöpäällikön kättelyn jälkeen. Innostuneita ihmisiä ja hymyillen, nauraen ja taputtaen käsiä .

Iloinen johtaja onnittelee menestyvää ehdokasta työhaastattelun jälkeen, ihmiset kättelevät, puhuvat ja hymyilevät, työntekijät taputtavat käsiä ja nauravat.
. - Materiaali, video

Iloinen johtaja onnittelee menestyvää miesehdokasta työhaastattelun jälkeen, ihmiset kättelevät, puhuvat ja hymyilevät, työntekijät taputtavat käsiä ja nauravat. .

Ammattimainen kokki paistamiseen ruokaa opetuksen harjoittelijoille, kun opiskelijat taputtavat käsiä
 - Materiaali, video

Ammattimainen kokki paistamiseen ruokaa opetuksen harjoittelijoille, kun opiskelijat taputtavat käsiä nauttia ruoanlaitto taidetta. Nuori nainen esiliina on tallennus video älypuhelimella .

Zoom-out muotokuva hyvännäköinen afroamerikkalainen nainen värikäs tausta
 - Materiaali, video

Zoom-out muotokuva hyvännäköinen afroamerikkalainen nainen seisoo värikkäällä taustalla kädet ristissä katsoen kameraa hymyillen. Poopolin ja sisätilojen käsite .

Zoom-in muotokuva houkutteleva Afrikkalainen Amerikan tyttö seisoo sisätiloissa hymyillen
 - Materiaali, video

Zoom-in muotokuva houkutteleva Afrikkalainen Amerikan tyttö seisoo kädet ristissä sisällä hymyillen katsoen kameraa, tyttö on yllään muodikas rento vaatteet .

Hidas liike mies aikuinen tekee hengitysharjoituksia istuu jooga matto kotona
 - Materiaali, video

Hidas liike mies aikuinen tekee hengitysharjoituksia istuu jooga matto kotona liikkuvat vatsan lihakset yläosattomissa. Ihmiset, terveydenhuolto ja talon käsite .

Muotokuva liikemies katselee kameraa vakava kasvot seisoo kahvilassa
 - Materiaali, video

Muotokuva komea parrakas liikemies katselee kameraa vakavat kasvot seisoo kahvilassa yksin. Kaunis onnistunut ihmiset ja liiketoimintakonsepti .

Monirotuinen ryhmä ystäviä älypuhelimilla kosketusnäyttö sohvalla kotona
 - Materiaali, video

Monirotuinen ryhmä ystäviä tytöt ja pojat käyttää älypuhelimia kosketusnäyttö istuu sohvalla kotona keskittynyt vempaimia. Nykyaikaiset ihmiset ja laitteet käsite .

Tyttö ja mies venyttely kehon pari kotona kädestä pitäen sitten tekee yläfemma
 - Materiaali, video

Nuori joustava tyttö ja kaveri urheiluvaatteet ovat venyttely kehon pari kotona kädestä pitäen sitten tekee high-viisi. Terveellinen elämäntapa ja suhde käsite .

Houkutteleva nuori nainen retkeilijä juhlii syntymäpäivää metsässä saada kakku puhaltaa kynttilöitä, kun hänen ystävänsä taputtavat käsiä ja huutavat. Juhla ja luonto käsite
. - Materiaali, video

Houkutteleva nuori nainen retkeilijä juhlii syntymäpäivää metsässä saada kakku puhaltaa kynttilöitä, kun hänen ystävänsä taputtavat käsiä ja huutavat. Juhla, hauskaa ja luonto käsite .

Nuoret onnittelevat tyttö syntymäpäivänä tuo kakku halaus ja suudella häntä, nainen puhaltaa kynttilöitä, nauraa ja iloitsee aikana ulkona puolue puistossa
. - Materiaali, video

Nuoret onnittelevat onnellinen tyttö syntymäpäivänä tuo kakku halaus ja suudella häntä, nainen puhaltaa kynttilöitä, nauraa ja iloitsee ulkona puolue puistossa .

Monietninen ystäväryhmä urheilun ystävät kuuntelevat ja laulavat Yhdysvaltojen kansallislaulua ennen urheilun mestaruuden katsomista televisiosta yhdessä kotona
 - Materiaali, video

Monietninen ystäväryhmä urheilun ystävät kuuntelevat ja laulavat Yhdysvaltojen kansallislaulua ennen kuin katsovat urheilun mestaruutta televisiosta yhdessä kotona

Moskovan kaupungin taivaanrantaan yöllä timelapse. Nykyaikaiset pilvenpiirtäjät ja vanhat rakennukset
. - Materiaali, video

Moskovan kaupungin taivaanrantaan yöllä timelapse. Nykyaikaiset pilvenpiirtäjät ja vanhat rakennukset. 4k päivällä

Ammattimalli poseeraa ja katsoo kameraan. Nainen näyttää asentoja ja tunteita lähikuva
 - Materiaali, video

Ammattimalli poseeraa ja katsoo kameraan. Nainen näyttää asentoja ja tunteita kädet, kasvot ja kehon valokuva studio

Mies- ja naispuoliset kollegat puhuvat kävelystä tai seisovat aulassa keskustelemassa työstä
 - Materiaali, video

Mies- ja naispuoliset kollegat hyvin pukeutuneet aikuiset puhuvat kävelystä tai seisovat aulassa keskustelemassa työstä. Viestintä ja elämäntapa .

Onnellinen pukumies saa työpaikan onnistuneen haastattelun jälkeen, kättelee ja hymyilee ilmaisten jännitystä, kun ihmiset taputtavat käsiään onnittelemaan häntä.
. - Materiaali, video

Onnellinen kaveri trendikkäässä puvussa saa työpaikan menestyksekkään haastattelun jälkeen, kättelee ja hymyilee jännitystä, kun ihmiset taputtavat käsiään onnittelemaan häntä. .

Kaunis nuori nainen saa työpaikan menestyneessä yrityksessä, kättelee toimitusjohtajaa ja hymyilee, kun muut työntekijät taputtavat käsiään ja ilmaisevat positiivisia tunteita.
. - Materiaali, video

Kaunis nuori nainen blondi saa työpaikan menestyksekkäässä yrityksessä kättelee toimitusjohtajaa ja hymyilee, kun muut työntekijät taputtavat käsiään ja ilmaisevat positiivisia tunteita. .

Happy toimistotyöntekijät monipuolinen ryhmä tanssia työpaikalla hauskaa heittää papereita
 - Materiaali, video

Happy toimistotyöntekijät monipuolinen ryhmä ihmisiä tanssii työpaikalla hauskaa heittää papereita nauttien yritystapahtumasta yhdessä .

Ihmiset lääkäri ja potilas katselee tabletin näytön tutkii MRI kuvia sairaalassa
 - Materiaali, video

Nuori naislääkäri ja vanhempi miespotilas katselevat tabletin näyttöä, joka tutkii MRI-kuvia sairaalassa. Nykyaikaiset laitteet ja terveydenhuollon käsite .

Toimistotyöntekijä puhuu matkapuhelimella kävely eteisessä kokous kollega kättelee
 - Materiaali, video

Toimistotyöntekijä puvussa puhuu matkapuhelimella kävellen eteisaulaan tapaamaan naispuolista kollegaa kättelemässä. Viestintä ja työpaikkakäsite .

Sairas nainen, joka katsoo magneettikuvia tabletin näytöllä lääkärin vastaanotolla klinikalla
 - Materiaali, video

Sairas nainen katselee MRI-kuvia tabletin näytöllä lääkärin vastaanoton aikana klinikalla puhumassa vanhempi mies keskustelee taudista ja diagnoosista .

Ihmiset naislääkäri ja nuori miespotilas katselee taulutelevisiota katsellen MRI-kuvia
 - Materiaali, video

Ihmiset naislääkäri ja nuori miespotilas katselevat tabletin näytön katsella MRI kuvia sairaalassa. Nykyaikaiset laitteet ja terveydenhuollon käsite .

Harmillinen mies liikemies tunne onneton ja korosti istuu sohvalla asunnossa
 - Materiaali, video

Harmillinen mies liikemies tuntee onneton ja korosti istuu sohvalla asunnossa ajatellut ongelmia keskittynyt negatiivisuutta. Liiketoiminta ja huolet käsite .

Iloisten ystävien hidas liike ruoanlaittokurssin ruoanlaittokurssin käsien taputtaminen
 - Materiaali, video

Iloisten ystävien hidas liike ruoanlaitto-luokan ruoanlaitto-luokassa käsien taputtaminen nykyaikaisilla laitteilla ja esiliinoilla. Ihmiset, ammatti ja vapaa-ajan toiminta .

Onnellinen Afrikkalainen Amerikkalainen nainen katselee kameraa ilmaista jännitystä ja iloa
 - Materiaali, video

Happy African American nainen katselee kameraa ilmaista jännitystä ja iloa seisoo yksin värikäs tausta ele. Ihmiset ja tunteet käsite .

Rakastava mies laittaa kihlasormus tyttöjen sormi seisoo harmaa tausta
 - Materiaali, video

Rakastava mies laittaa kihlasormus tyttöjen sormi seisoo harmaa tausta yhdessä, kasvot eivät ole näkyvissä. Ihmiset, rakkaus ja avioliitto käsite .

Huoleton nainen rentouttava joogan aikana Lotus asennossa suljettujen silmien
 - Materiaali, video

Huoleton nainen rentoutuu joogaharjoituksen aikana nauttien lootuksen asennosta suljetuin silmin

Iloinen aasialainen tyttö johtava joukkue kokous noin matkapuhelin käyttöliittymä suunnittelu
 - Materiaali, video

Iloinen aasialainen tyttö on johtava luova tiimi kokous noin matkapuhelimen käyttöliittymän suunnittelu puhuu ihmisille antaa kaavioita älypuhelimen näytön kuva .

Älypuhelin sovelluskehittäjät työskentelevät kaavioita puhuminen projekti
 - Materiaali, video

Älypuhelimen sovelluskehittäjät, jotka työskentelevät kaavioiden kanssa, keskustelevat projektista toimistossa nauttien tiimityöstä. Ihmiset, työ ja yrityksen perustaminen .

Monietninen tiimi älypuhelimen sovellussuunnittelijat opiskelevat kaavioita puhuu toimistossa
 - Materiaali, video

Monietninen tiimi älypuhelinten sovellussuunnittelijat hymyilevät nuoret opiskelevat kaavioita puhuu toimistossa pöydällä. Nuoriso, työ ja teknologia .

Afrikkalainen amerikkalainen mies ryhmänjohtaja puhuu luovalle tiimille älypuhelimen sovelluksesta
 - Materiaali, video

Afrikkalainen amerikkalainen mies ryhmänjohtaja puhuu luovan tiimin kanssa älypuhelimen sovellusrajapinnasta analysoimalla kaavioita älypuhelimella näytön kuvia toimistossa .

Mobiili käyttöliittymä suunnittelijat keskustelevat työstä tarkastellaan kaavioita modernissa toimistossa
 - Materiaali, video

Mobiili käyttöliittymä suunnittelijat monikansallinen joukkue keskustelevat työn katsomalla kaavioita nykyaikaisessa toimistossa puhuminen. Ihmiset, tiimityö ja älypuhelin sovellus käsite .

Muotokuva komea sekoitettu rodun mies käyttää älypuhelinta kosketusnäyttö ulkopuolella
 - Materiaali, video

Muotokuva komea sekoitettu rodun mies käyttää älypuhelinta kosketusnäyttö ulkopuolella seisoo kaupungin kadulla yksin. Laitteet, nuoret ja nykyaikainen nuorisokonsepti .

Muotokuva houkutteleva arabialainen mies käyttää älypuhelinta kosketusnäyttö ulkona
 - Materiaali, video

Muotokuva houkutteleva arabialainen mies käyttää älypuhelinta kosketusnäyttö ulkona seisoo kaupungin kadulla yksin. Laitteet, ihmiset ja nykyaikainen nuorisokonsepti .

Hidas liike Arabian opiskelija käyttää älypuhelinta ja nauraa seisoo ulkona
 - Materiaali, video

Hidas liike Arabian opiskelija käyttää älypuhelinta ja nauraa seisoo ulkona kadulla yksin kosketusnäyttö. Onnellisuus, nuoruus ja laitteet käsite .

Mies ja nainen tekevät venyttelyharjoituksia pitämällä toisiaan kädestä matoilla kotona
 - Materiaali, video

Mies ja nainen nuoret naimisissa olevat ihmiset tekevät venyttely harjoituksia pitämällä kädestä istuu matot kotona rentouttava. Aktiivinen elämäntapa ja terveydenhuollon käsite .

Tyttö ja poika jooga venyttely kädet, jalat ja kotona istuu matot
 - Materiaali, video

Tyttö ja poika nuori perhe tekevät joogaa venyttämällä käsiä, jalkoja ja kotona istuen matoilla nauttien paritöistä hymyillen. Hyvää terveellistä nuoruutta ja elämäntapaa .

Nuorten naisten ryhmän johtajan hidasliikkeisyys antaa kaavioita virassa oleville tiimin jäsenille
 - Materiaali, video

Hidasliikkeinen nuori nainen ryhmänjohtaja antaa kaavioita tiimin jäsenille nykyaikaisessa toimistossa puhuminen älypuhelinten sovelluksia. Nuoriso ja työ käsite .

Iloinen nuori nainen fancy mekko puhuu poikaystävänsä treffeillä istuu pöydässä yhdessä kädestä. Romanttiset ihmiset, dating ja suhde käsite
. - Materiaali, video

Iloinen nuori nainen fancy mekko puhuu poikaystävänsä treffeillä istuu pöydässä yhdessä, nauraa ja pitää kädestä. Romanttiset ihmiset, dating ja onnellinen suhde käsite .

Parrakkaat nuoret toimistotyöntekijät pitävät hauskaa kädenvääntöä harjoitellessaan, kun naiset katselevat ja tukevat heitä ja sitten tekevät yläfemmat ja taputtavat käsiä.
. - Materiaali, video

Parrakkaat nuoret toimistotyöntekijät pitävät hauskaa harjoitellessaan kädenvääntöä samalla kun viehättävät naiset katsovat ja tukevat heitä ja tekevät sitten yläfemmat ja taputtavat käsiä. .

Näkökulma laukaus monikansallinen ryhmä ystäviä ottaa selfie luokkahuoneessa katsot kameraa, poseeraa käsin eleitä ja hymyillen. Moderni teknologia ja millennials käsite
. - Materiaali, video

Näkökulma laukaus monikansallinen ryhmä ystäviä opiskelijat ottavat selfie luokkahuoneessa katsoen kameraa, poseeraa käsin eleitä ja hymyillen. Moderni teknologia ja millennials käsite .

Tiivistetty pieni tyttö pesee lehtiä suuri ikivihreä kasvi spray pullo sisällä kasvihuoneessa. Perheyritys, mielenkiintoinen harrastus, kukkia ja ihmisiä käsite
. - Materiaali, video

Tiivistetty pieni tyttö pesee lehtiä suuri ikivihreä kasvi spray pullo sisällä kasvihuoneessa. Perheyritys, mielenkiintoinen harrastus, eksoottisia kukkia ja ihmisiä käsite .

Nuori nainen ammatillinen puutarhuri opettaa hänen suloinen pieni tytär pestä lehdet suurten ikivihreä kasvi spray pullo sisällä kasvihuone
. - Materiaali, video

Nuori nainen ammatillinen puutarhuri opettaa hänen suloinen pieni tytär pestä lehdet suurten ikivihreä kasvi vedellä spray pullo sisällä kasvihuone .

Nuoren hipsterin miesyrittäjän muotokuva hymyilee ja katsoo kameraa, kun hänen kollegansa työskentelevät modernissa ullakkotoimistossa.
 - Materiaali, video

Nuoren hipsterin miesyrittäjän muotokuva hymyilee ja katsoo kameraa, kun hänen kollegansa työskentelevät modernissa ullakkotoimistossa sisätiloissa

Melko sekarotuinen tyttö istuu lattialla lootusasennossa kädet polvilla ja meditoiden, nauttien rentoutumisesta ja rauhasta. Jooga, ihmiset ja kodin käsite
. - Materiaali, video

Melko sekarotuinen tyttö istuu lattialla lootusasennossa kädet polvilla ja meditoiden, nauttien rentoutumisesta ja rauhasta. Jooga, nuoret ja kodin käsite .

Näkökulmasta kuva afroamerikkalaisesta tytöstä pitelemässä kameraa ja ottamassa selfietä iloisten ystävien kanssa juhlissa katolla. Miehet ja naiset katsovat kameraan, poseeraavat ja nauravat
. - Materiaali, video

Näkökulmasta kaunis afroamerikkalainen tyttö pitelee kameraa ja ottaa selfien iloisten ystävien kanssa juhlissa katolla. Miehet ja naiset katsovat kameraan, poseeraavat ja nauravat .

Iloinen afroamerikkalainen tyttö ottaa selfien säätää kameraa ja soittaa sitten ystävilleen, poseeraa ja nauraa kattojuhlille. Moderni kaupunki näkyy taustalla
. - Materiaali, video

Iloinen afroamerikkalainen tyttö ottaa selfie säätämällä kamera sitten soittaa hänen ystävänsä, poseeraa ja nauraa hauska katto puolue. Moderni kaupunki näkyy taustalla .

Nuori aviopari hyppii ja tanssii parisängyllä valoisassa huoneessa, jossa on suuret ikkunat, onnelliset ihmiset pitävät hauskaa ja nauravat. Rakkaus, viihde ja ihmisten käsite
. - Materiaali, video

Nuori aviopari hyppii ja tanssii parisängyllä valoisassa huoneessa, jossa on suuret ikkunat, onnelliset ihmiset pitävät hauskaa ja nauravat. Rakkaus, viihde ja huolimaton ihmiset käsite .

Iloiset matkustajat laulavat lauluja ja soittavat kitaraa istuen metsässä illalla ja pitäen hauskaa kauniin luonnon kanssa. Ihmiset ja musiikki käsite
. - Materiaali, video

Iloiset matkustajat laulavat lauluja ja soittavat kitaraa istuen metsässä illalla ja pitäen hauskaa kauniin luonnon kanssa. Ihmiset, retkeily ja musiikki käsite .

Lähikuva muotokuva kauniita tyttöjä ja koira ottaa selfie kotona makaa sängyssä
 - Materiaali, video

Lähikuva muotokuva kauniita tyttöjä siskoja ja shiba inu koira ottaa selfie kotona makaa sängyssä katsoen kameran tilalla laite. Ihmisten ja eläinten käsite .

Luova monikansallinen tiimi työskentelee virassa kollaasi sitten tekee high-viisi
 - Materiaali, video

Luova monikansallinen tiimi työskentelee toimistossa kollaasin kanssa ja tekee sitten yläviittä hymyillen nauttien tiimityöstä. Nykyaikainen liiketoiminta, luovuus ja nuoret käsite .

Ryhmä iloisia kollegoita tanssii toimistossa juhlimassa yrityksen tapahtumaa juhlissa, heittelemässä lehtiä, nauramassa ja pitämässä hauskaa. Nuoruuden, työn ja tunteiden käsite
. - Materiaali, video

Ryhmä iloisia kollegoita miehet ja naiset tanssii toimistossa juhlii yrityksen tapahtumaa juhlissa, heittää papereita, nauraa ja pitää hauskaa. Nuoruuden, työn ja tunteiden käsite .

Neljä kaunista tyttöä keskustelevat hymystä ikkunalla. Tyttöystäviä hauskaa ja nauraa makuuhuoneessa
 - Materiaali, video

Neljä kaunista tyttöä keskustelevat hymystä ikkunalla. Tyttöystäviä hauskaa ja nauraa makuuhuoneessa sisätiloissa puolue

Kolme kaunista tyttöä ampuu selfien istuessaan ikkunassa. Tyttöystäviä hauskaa nauraa makuuhuoneessa
. - Materiaali, video

Kolme kaunista tyttöä ampuu selfien istuessaan ikkunassa. Tyttöystäviä hauskaa ja nauraa makuuhuoneessa. sisätiloissa

Hidasliikkeinen muotokuva kunnianhimoinen nuori liikenainen seisoo toimistossa aulassa vakava kasvot
 - Materiaali, video

Hidasliikkeinen muotokuva kunnianhimoisesta nuoresta liikenaisesta seisomassa toimiston aulassa vakavine kasvoineen ja katselemassa kameraa. Työpaikan, ihmisten ja tunteiden käsite .

Liikemiesten hidas liike-elämä kävelee käytävällä kättelemässä puhuen
 - Materiaali, video

Liikemiesten hidasliikkeisyys miehet ja naiset kävelevät käytävällä kättelemässä puhuen trendikkäissä vaatteissa. Viestintä ja elämäntapa .

Kypsät toimistotyöntekijät törmäävät vahingossa käytävällä kättelemässä puhumassa
 - Materiaali, video

Kypsät toimistotyöntekijät törmäävät vahingossa käytävällä kättelemässä puhumassa, liikemies auttaa naispuolista kollegaa poimimaan papereita lattialta. .

Seuraava sivu
1-100 / 1,206